Blog başlığındaki "+40" UYARISINI GÖRDÜNÜZ MÜ?

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.

Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.

Tedbir olarak yanınızda sağlık ekibi bulundurunuz veya çıkınız! +40 :))

İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.


Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Yazılarımı ırkçı, etnik,dini ayrımcı bulanlar, Atatürk'e yapılan 26 Kürt isyanı, 25 suikastın arkasında ve 30 yıldır, 50.000 insanımızın ölümünde Kürt Yezidiliği ardında saklanmış gayrimüslüm azınlıkların olmadığını ispatlasın.

Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

18 Mayıs 2022 Çarşamba

TAYYIP ERDOĞAN IKTİDARI BIRAKIR MI?

 R.T ERDOĞAN GIDER MI?


Bu 'Erdoğan gitmeyecek, seçim yok' diyen arkadaşlar, 2003 1 Mart teskeresi, 2008 Gurcistan savaşından telefonlarını kapatıp,  tatile çıkarak arazi olması, 2011'de Libya ve Suriye'ye doğrudan orduyu yollamaması, ABD'nin sadık  kulu Fetö ve teşkilatının tasfiyesi, YPG/PKK ile Kuzey Suriye Kurdistani oluşumunu iki koridor ile kırması, Avrasya siyasetini şüpheli bulması ve son başkanlık seçiminde Donald Trump'i desteklemesi, Joe BİDEN yanlılarını VATAN Haini ilan etmesi gibi kırıcı olaylar yüzünden Joe  Biden'in Erdogan'i değiştirmek istediğini bilmiyorlar. 



Erdoğan'dan beklediği yardım gelmeyince,
Putin'in küfürleri yüzünden kravatını yiyen
Gürcistan kukla başkanı Saakaşvili 

Erdoğan'ın Ukrayna'ya SIHA ve F16 filosu vermesiyle Biden biraz yumuşadıysa da, sülalesi Amerika devletine tarih boyunca imza atmış, derin devlet hizmetkarı olması yüzünden buzlar erimiş değil. 

Az önce Tele1 tv de Haldun Solmaz paşa Biden -Erdogan görüşmesi sağlanırsa ilişkiler yumuşayabilir, yorumunda bulundu. 

Atatürkçü bildiğimiz paşalar da hala,Erdoğan rejiminden medet umuyorlar.

Muhalefetin, Erdoğanın terk ettiği, Fetö, Eyaletlere bölünme, çarşaflı, sarıklı Ychp gibi projelere bel bağlaması kemik seçmen kadrosu dışına taşmasını engelliyor ve iktidarı tehdit etmiyor.

Bu sayede Erdoğan yıllardır secimleri alıyor. 

Erdoğan kazanamayacağı seçime girmez' tespiti doğrudur,  muhalefeti, sert muhalefete sevk ederek halkın gazı alınıyor ve kontrol dışı siyasi oluşumları bu yolla engellemektedirler . 

Yani muhalefetten ümit yok, Çünkü Erdoğan onları seçti. 

Ama Abd değiştirmek isterse, muhalefet aday olur. 

Özellikle K.kılıçdaroğlu, ABD çıkarlarına hizmet ettiği için itiraz etmeyeceğini düşündüğü  böyle bir oluşumu, sistemli olarak geçen 10 yılda HINÇAK-TAŞNAK örgütü temelinde kurdu. 

Iyi partiyi de CHP milletvekilleriyle mecliste o tuttu. 

Gidecek adam Amerikan Başkanlık Sarayınin
WHITE (AK) HOUSE ( EV, SARAY) adıyla saray inşa eder mi? 156 devlette tarikat ve cemaat yapılanması örgütler mi? Kendini şimdiden  HALİFE 
ilan eder mi?

Erdogan'i iktidarda tutmak için oluşturulmuş, sert muhalefet yaparak halkın 2023 genel seçimlerine yoğun katılımını sağlayarak, eskisi gibi, oylara sahip çıkmayarak Erdoğan'ı PADİŞAH yapmakla görevli K.K, Joe BİDEN nedeniyle, Ychp+Iyi Parti temelinde, ciddi alternatif bir hükümet adayıdır.

Bu yüzden Erdoğan derin endişeler içindedir.

2023 seçimleri, ülke bir iç-dış savaşa doğrudan girmedikçe yapılacaktır. 

Ama, gene 1,SMS mesajıyla mı iktidar değişimiyle mi sonuçlanır göreceğiz.

Bunu da bir kenara yazın. 





Alaeddin Yavuz