Blog başlığındaki "+40" UYARISINI GÖRDÜNÜZ MÜ?

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.

Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.

Tedbir olarak yanınızda sağlık ekibi bulundurunuz veya çıkınız! +40 :))

İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.


Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Yazılarımı ırkçı, etnik,dini ayrımcı bulanlar, Atatürk'e yapılan 26 Kürt isyanı, 25 suikastın arkasında ve 30 yıldır, 50.000 insanımızın ölümünde Kürt Yezidiliği ardında saklanmış gayrimüslüm azınlıkların olmadığını ispatlasın.

Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

18 Mayıs 2022 Çarşamba

ISLAM NEDİR NE DEĞİLDİR

 SUUD AILESI BENI TEMİM (TEMİM OĞULLARI) YAHUDİLERIDIR.

EYÜP SABRI PAŞA, MIRAT ÜL HAREMEYN 1892 Haliç Tersanesi Matbaası.

Ingilızce basımı.

Tevbe Suresi 28 ayet tefsirinden okuyunca gerçek ortaya çıkıyor. Ama Akp diyanetinde bunlara rastlamak imkansız. Çünkü Adnan Menderes Saidi Nursisinden  Akp Fetö ve Menziline hepsi Yahudi, Musevi Bagrat Hıristiyanlarıdır. Şimdi oku;" Bu seneden sonra Mescid-i Haram'a yaklaşmasınlar. Yani bu ilanın yapıldığı iş bu dokuzuncu hicri seneden sonra onlar Mescid-i Haram'a yaklaşmaktan menedilmişlerdir. Siz müslümanlar da bu yasağı uygulanmasından sorumlu tutulacaksınız. Öyleyse onları Mescid-i Haram'a yaklaştırmayınız. Harem-i Şerif'in içine girmek ve orada herhangi bir hizmet ve görev yapmak şöyle dursun, hatta yaklaşmasınlar bile. Harem-i Şerif'in sınırından içeri adım atamasınlar bile. Bu mutlak hükme göre, hiçbir sebep ve maksada ve hatta seyahat ve elçilik veya muhakeme için de Harem dahiline sokulmamaları gerekir. http://www.kuranikerim.com/telmalili/tevbe.htm

Muhammed Mekkeye yakın Necran bölgesinde Ezd kabilesindendir. SUUD AILESI ise Yemame bölgesindedir. Yemameli RAHMAN ile kadın peygamber Secaa'nin Muhammede GEL BİRLİKTE PEYGAMBERLİK YAPALIM dediği peygamberlere inanan Süryani,  Yezid Yahudilerdir. Şimdiki Kuveyt ve güneyidir Yemame. Rad Süresi 13.ayeti bunların peygambere yolladıkları Rabia ve Emir adlı iki suikastçı için inmiştir. Hz Ebubekir döneminde kılıçla dine girdiler. Peygamber ölünce Ebu Sufyanla anlaştılar. Dini mezheplere bölme buradan başlamıştır. Amacım, Islâm nedir ne değildir.

Müslüman kimdir  kim değildir? Bu farkı göstermek için çalışıyorum. Yemame Arapları, Suriyede yaşayan ilk Hıristiyan Incil'i Pşitto'yu yazan Arami- Süryaniler,  324'de Vatikan Hıristiyan olunca, Tevratı 4 Incil'i kendi devlet ilkelerine göre yazar. Süryaniler dinin sahibi oldukları için bu incilleri ret ederler. Roma soykırım uygulayınca kurtulanlar Sasani idaresindeki Irak, Kuveyt, Yemame  Yemen bölgelerine sığınırlar. Orada da Yahudi görünerek gizlenirler. Zamanla asimile olurlar. Ebubekir zamanında Islam Ortodoks- Katolik dinlerini birleştiren Roma Tebaa=Köle dini gelince, Yemame, Necran, Bahreyn, Bae, Umman, Yemen Islamı böyle doğar.

Oysa Abbasiler,  köleci Emevi Arap Yezidilik dinini yıkmış, Mürcie mezhebi Araplarının özgürlükçü çabaları ile Türkleri KÖLE  olmaktan çıkarmış, Nizamülmülk, Türkleri özgür bırakıp Hassa ordusu yapmıştı. Köleci, üstün ırk olduğuna inanan Sabi-Arami- Süryani ve Yahudi ırkları Bizans ile işbirliği yaparak Abbasileri ( peygamberin amcası Ebu Talip'in büyük oğlu Abbas soyundan gelenler) yıkmaya Ismailiye dini ile yıkmaya başladılar. Türklere MEVALI- AZADLI KÖLE  adı bu dönemde verilir. Bu şu demekti; Azadlı yani ÖZGÜR BIRAKILMIŞ KÖLE, Müslüman olmanın şerefini yaşayacak ama, cihat savaşlarinda şehit olursa sevabı Araplara yazılacaktı. Bunun için Araplara DIN VERGISI yani, RÜŞVET  verirse , Araplar ona dua edecek, ve Araplar gibi cennete girebilecekti. Arap idaresindeki Türkler bunu sevinçle karşıladılar ve Iran,


Anadolu'da kurulan bütün Türk devletleri, 1914-18 Çanakkale savaşları sırasında,  meşe ağacı kabuklarını, inek derisi çarıklarını  yerken, Araplara SURRE ( RÜŞVET) ALAYLARI  ile, kıymetli  taşlar, altın, gümüş,  yiyecek,  yiyecek ve hayvan sürüleri vererek, cephede ölen askerlerimiz ŞEHİT SAYILSIN diye vergi ödemiştir. 

Dinen bu gün Hacca, Umreye giden Osmanlı halifelerinin son ferdî 6.Mehmed Vahdettin ve Emevi halifelerine ve 4 halifeye karşı gelmiş, kâfir ve müşrik olmuştur. 

Ben, Müslümanları " Islam'dan önceki tüm dinler bozulmuştur,  bozulmamış tek din Islam'a girin, kurtulun" diyen, Kuran'i anlamaya davet ettim.

Bu gün Islam 80.000 tarikat ve cemaatten ibarettir. 

Hıristiyanlık 38.000 kilise yani mezhep ve tarikattır. 38.000 ayrı Hıristiyanlığın hangisi doğru diye araştıran bir Hıristiyan,  her tarikata 1 bir gün incelemek için ayırsa 97 yıla ihtiyacı vardır.

Gerisini 156 ulkede 80.000 tarikat olan Müslümanlar düsünsün.

Işte bunlara bakarak gel bana NIYE MÜSLÜMAN DEĞILSIN diye sor. Değilim işte, hiç bir geçerli nedeni yok. Sizce var mı?

Alaeddin Yavuz