Blog başlığındaki "+40" UYARISINI GÖRDÜNÜZ MÜ?

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.

Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.

Tedbir olarak yanınızda sağlık ekibi bulundurunuz veya çıkınız! +40 :))

İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.


Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Yazılarımı ırkçı, etnik,dini ayrımcı bulanlar, Atatürk'e yapılan 26 Kürt isyanı, 25 suikastın arkasında ve 30 yıldır, 50.000 insanımızın ölümünde Kürt Yezidiliği ardında saklanmış gayrimüslüm azınlıkların olmadığını ispatlasın.

Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

10 Ocak 2022 Pazartesi

MÜZİKLİ EĞLENCE YERLERİNE BASKILARA HALK NİYE SAHİP ÇIKMIYOR?

 MÜZİKLİ EĞLENCE YERLERİNE BASKILARA HALK NİYE SAHİP ÇIKMIYOR?


İstanbul'da göreve başlamış, emekli olmuş, tercüman Turizm polisi olarak, emniyetteki görevimde, Emniyetin tüm birimlerinde, Devlet Güvenlik Mahkemeleri ve Asliye, Ağır Ceza mahkemeleri yoğunluklu olarak çevirmenlik, mihmandarlık yapmış, bu tür eğlence yerlerini de seven, buralarda eğlenmek isteyen yabancıları götürmüş, müşterisi olan biri olarak tespitlerimi yazıyorum;


1-Bu tür yerlerin çoğu PKK, mafya, mafyavari kişi ve kurumlarca işletilir,

2- Fiyatlar yerine göre astronomik, ilçelerde de herkesin karşılayamayacağı derece fahiştir.

3-Konsumatrislik hizmetleri fiyatı üçe, beşe katlar.

4-Fuhuş yapılır, müşteri serhoş olduktan sonra adisyona eklemeler yapılarak dolandırılır,

5-Dolandırılan müşterilere belediyenin hiç bir koruması yoktur. Polis de "Sarhoşun mektubu okunmaz" deyip başından atar. Yerli sıradan vatandaş veya bürokrat, siyasi, asker, polis de yabancı da olsa hak arayamaz. Adları kötüye çıkmasın diye mağdurların çoğu şikayetçi de olamaz, sineye çeker.
Bu da zaman zaman yaralamalı, ölümlü kavgalara, silahlı iş yeri basmalarına sebep olur. Yani, terör üretirler.

Turistlerin %99'u hak arasa da bu eylemleri sonuçsuz kalır. İçlerinde sigortadan para almak için yalan yere şikayetçi olan da vardır.

6-Dayakla, silahla para tahsilatı yapılır. Hepsinin silahlı, dövüş sanatları bilen korumaları vardır. Suç ve suçlu üretirler.


7- Eğlence yerleri sürekli zarar gösterip vergi kaçırırlar, çünkü çok rüşvet dağıtarak ayakta kalırlar.

8-Kamuoyunda bu mağduriyetler nedeniyle bu yerlere karşı her kesimden nefret oluşmuştur.

9- Bu bulanık, karanlık ortam, köktendinciliğin "içki bıraktırma işi yapan" Menzilciler gibi ruhbanların prim yapmasına ortam sağlar. Bu yüzden Menzil cemaatine girmiş çok insan tanıdım. Arkadaşlık ettikleri içinde bile böyleleri oldu.

10-Bu işletmelere baskı yapan hükümet halktan tepki görmez, destek alır.

11-Müzikli eğlence yerleri yaşamak istiyorlarsa, halkı kazanacak faaliyetler yapmalıdır. Tabii bu işler için çok geç kalınmıştır.

12-Soygun, gasp, fahiş fiyat, fuhuş,uyuşturucu satıcılığı, mafya kurumları olarak çalışmalarındansa kapatılmaları yerindedir.

Ben de bu şartlar değişmedikçe sahip çıkmıyorum.

Tespit ve görüşlerim bu kadardır.

Takdir etmeseniz de olur.

Alaeddin Yavuz