Blog başlığındaki "+40" UYARISINI GÖRDÜNÜZ MÜ?

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.

Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.

Tedbir olarak yanınızda sağlık ekibi bulundurunuz veya çıkınız! +40 :))

İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.


Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Yazılarımı ırkçı, etnik,dini ayrımcı bulanlar, Atatürk'e yapılan 26 Kürt isyanı, 25 suikastın arkasında ve 30 yıldır, 50.000 insanımızın ölümünde Kürt Yezidiliği ardında saklanmış gayrimüslüm azınlıkların olmadığını ispatlasın.

Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

18 Ocak 2022 Salı

HÂLÂ KENDİNİZİ MÜSLÜMAN MI SANIYORSUNUZ?

MÜSLÜMANLAR TEK KİTAPLIDIR.

Diye eleştiriler yapılıyor.

Ama, İslam coğrafyasında Müslümanları yöneten Siyasal İslamcı siyasi ve ruhban kesimi 1745'den beri İslami karakterler üzerinden, İslam öncesi dinleri İSLAM DİYE SUNAN gayrimüslimlerdir.


Bizim Tek Kitapçılar aslında 60 kitaplı Süryani Hristiyanlığı mezheplerine bağlıdırlar. 


Yezidi, Dürzi, Süryani, Nasturi, Keldani, Babil, Kudüs Talmudu inananları MS 250'lerde hepsini birleştiren Mecusilik dininde birleştiler.Bu dinin ruhbanlarına UKKALLAR,halkına CUHHALLAR(cahiller) denir.

Okuryazarlığın yasak olduğu bu kesim, ruhbanlarının maddi ve cinsel ihtiyaçlarını karşılamak zorundadırlar.
Bu yüzden cuhhallar hep fakir, seçkinler ise zengin olurlar.
Örnek AKP düzeni.
Örnek, birlikte çalıştığı Yezidi BAE, SUUD AİLESİ, LÜBNAN HARİRİ AİLESİ, MISIR İHVAN yanında Ürdün, Filistin, Mısır Dürzilerini inceleyin.
İslam da Süryani İncili üzerine kurulmuştur.

Peygamber Muhammed'in Muhacirlerini kabul eden, Etiyopya kralı Necaşi'nin okuduğu Ahramca ve Geez dillerinde yazılmış Aziz Klementin İncilini tanıtan İsrail internet sayfası
https://www.istockphoto.com/tr/foto%C4%9Fraf/eski-etiyopya-incil-gm694941638-128462327


Tevhid ilkesini, Etiyopya İncili Tevhidi Mushafı Kidan'dan,

Şeytanın Ademe secde konusu gibi bir çok konuyu Cinze Rabba'dan, çekirdek Aile Ensesti ve Eşcinsellik yasaklarını, Yahudi Kral peygamberlerini, köleliğin önlenmesi konularını Vatikan İncillerinden almış, Mecusilik-Vatikan Hristiyanlıklarının ortasını bulan bir kitap olarak yazılmıştır.(ISLÂM ROMA Tezgahı mı? Yazım)

Osman Kuranı Sasani coğrafyası halkları geleneklerine göre yeniden yazmış, HALİFE YEZİD döneminde Muhammed İslamı iptal edilmiştir.
8.yy sonrası Roma, Bizans yenilgileri ile İslam Vatikan İncili yönünde düzenlenmiştir.

Video size Radikal islamı anlatıyor. Üşenmeyin, izleyin.

I.Selim (Yavuz) döneminde ilk kez BAĞIMSIZ İSLAM yazılmış Buhari hadis kitabı ve Sünnî Hadis kitapları buna göre düzenlenmiştir.

İslam Roma Tezgahı mı? Yazımın seslendirilmiş hali.
İslam,  Sasani coğrafyasını yağmalamak ve Roma tebası yapmak için üretildi, bu gün de öyledir. 


Akp'nin görevi AB-D +Vatikan'ın düzenlediği dini İSLAM olarak vermek.


Osmanlı ülkesinde gayrimüslimlerin askerlik, vergiden muaf kılınarak Rus Çarlığı ve Kutsal İttifak ülkelerinin korunmasına alındığı 1774 Küçük Kaynarca Anlaşması sonrası bu kült çökmüş, Avrupalı ve Amerikalı ABCFM (American Board Comission for Foreigner Missions) misyoner derneklerinin 19. yy. boyunca düzenledikleri Mecusilik ve Vatikan temelli Hristiyanlık mezhepleri Amerikan-Avrupa Ortodoks Hristiyanlığına göre düzenlenmiş bu mezheplerin etkisine girmiştir.


Atatürk ve Rıfat Börekçi ekibi, Hz. Ayşe'nin peygamber ile 18 yaşında evlendiğini yazarak pedofilinin iptal edildiği, erkek çocuklarla gılman-Vildan geleneğine son veren, kız ve erkek çocuklarının birlikte, ücretsiz eşit eğitim hakları veren, küçükleri koruyan, cariye ve kölelik kurumlarını kaldırıp, cumhurbaşkanı ile EŞİT kılan, ergen kadın ve erkeği yargı önünde, mirasta, seçme ve seçilme haklarının verildiği medeni hukuk yasaları ile çağdaş bir İslam kurduysa da 1946 sonrası Yeni Doğu Kiliseleri Hıristiyanlığı Cemaatler ve Tarikatlar ile bu İslamı silmiştir. 

1917 Süveyş Kanal Savaşı yenilgisi ile İslam'ın son Hilafet kurumunu temsil eden Osmanlı yenilmiştir.
I.Dünya Savaşı bir HAÇLI SEFERİ olduğundan, 30 Ekim 1918'de Mondros Ateşkes Antlaşması ile yenilgiyi Hilafet makamı kabul ettiğinden, galip taraf olarak Hristiyanlık dinini Müslümanlara dayatmıştır, kimse de itiraz etmemiştir.

Taaa ki, 1923'de Türkiye Cumhuriyetinin ilanı sonrası, Hilafetin yerine Diyanet İşleri Kurumunun kurulması, Mustafa Kemal Atatürk'ün cebinden masraflarını ödeyerek, Selçuklu'dan sonra ilk kez Türkçe Kuran meali ve 36 cilt Tefsir yazdırdıktan sonra haçlılara;
"- Ben, 'Ölürseniz Şehit, kalırsanız Yazısınız, Allah Allah' diyerek ölüme sevk ettiğim şehit ve gazilerimizin ve de ailelerinin hatıralarını YOK SAYARAK HİRİSTİYAN OLUN DİYEMEM. Türkçeye çevirttiğim bu dini kitapları Türk milleti okuyacak, sizler de dininizi anlatacaksınız, halkımız sizi kabul ederse sorun yok" demesi ile Hristiyanlaştırılma siyaseti durmuştur.

Ölümünden 11 yıl sonra Adnan Menderes, 1760'tan beri Osmanlıya isyan eden Bitlis Süryani,  Yezidi, Gregoryen Hristiyan mezheplerinin İslam Maskelisi NUR CEMAATİ önderi,  İngiliz ajanı Said-i Kürdi Deliüzzaman'ı İslam Uleması diye camilerde vaaz verdirerek, Müslümanların Hıristiyanlaştırılmasına tekrar geçilmiştir. 
Bu sahtekârın Vatikan'a AZİZ olarak gömülmüş olabileceğini söyleyen kült araştırmacısı Aytunç Altındal, açıklamasından kısa süre sonra ölmüş, öldürüldüğüne dair ailesinin açıklamaları vardır.


Vatikan'a gömülmek istediğini aynı Nur cemaatinin 1967'den beri imamlığını yapan Fetullah Gülen de dile getirmiştir.

İnsanı en çok aşağılayan, insanlık onurunu yok sayan,cinsel ve mülklere tecavüzleri hak gösteren, Sümer, Hint, Fars, Arami, Mısır, Grek dinlerinde, bunların ürünleri olan Yahudilik, Hristiyanlık, İslam dinlerinde bu yüzden adalet yoktur.

Menzil şeyhi Abdülbaki Erol Süryanisi Gavs'ın imamı, bu ailenin köleleri olduklarını itiraf ediyor.


ARTIK İSLAM DİYE BİR DİN YOKTUR.




A L D A T I L D I N I Z!!!


Alaeddin Yavuz