Blog başlığındaki "+40" UYARISINI GÖRDÜNÜZ MÜ?

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.

Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.

Tedbir olarak yanınızda sağlık ekibi bulundurunuz veya çıkınız! +40 :))

İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.


Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Yazılarımı ırkçı, etnik,dini ayrımcı bulanlar, Atatürk'e yapılan 26 Kürt isyanı, 25 suikastın arkasında ve 30 yıldır, 50.000 insanımızın ölümünde Kürt Yezidiliği ardında saklanmış gayrimüslüm azınlıkların olmadığını ispatlasın.

Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

5 Mart 2016 Cumartesi

ATATÜRK ÜLKÜYE BİRA İÇİRMESİ VE R. TAYYİP ERDOĞAN'IN YAPTIKLARI


Bu gün, 05.Mart 2016 günü Ulusal Kanal akşam haberlerinde cumhurbaşkanının katıldığı Yeşilay'ın düzenlediği panelde "Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Yeşilay töreninde Atatürk'ü hedef aldı. "Tarih kitaplarında ellerine bira şişesi tutuşturulmuş çocuklar var" diyen Erdoğan, Cumhuriyet dönemini "karanlık zihniyet" olarak tanımladı."

Evlilik ve miras konularını düzenleyen Medeni Kanun (17 Şubat 1926)  çıkıncaya kadar Osmanlı Mecelle'si geçerliydi ve kızlarda evlilik yaşı "8" di. Gelenekler köklü olduğu için de çocuk evliliklerinin yasanın çıkmasından sonra da devam ettiği, Yezidi, Süryani, Ermeni dönmelerinin ve dönmeyenlerinin yaşadığı doğu ve güneydoğu Anadolu'da ise hala devam etmektedir.
Atatürk düşmanları da bunlardır zaten. Tayyip Erdoğan'ın dedesi Teyyup, 1915'te Enver paşanın tehcirinden Gürcistan'a sığınıp Batum Bagata'ya yerleştirilen bir Süryani isyancıdır, kökeni de muhtemelen Siirt veya çevresidir.

Zira eşi Emine Erdoğan da Siirt Süryani'sidir. Yahudilik, İslam ve Hristiyanlığın temeli de Sabilerin yaklaşık 6000 yıllık kitapları olan "Cinze Rabba'(Öğretmen Ze Cini/Hazine) dır. Bu kitapta, Allah Adem'in, Adem de erkek ve kız çocuklarının kocasıdır.
Bu dinler "ensest yani, kendi çocuklarıyla ve eşcinsel evlilikleri" de dinen kutsal saymaktadırlar. Lutidirler. Evlilik çağı da sütten kesilme yaşı "1,5- ile 2" yaştır. İstedikleri de bu düzene geri dönmektir.
Bunu günümüz Süryani ve Ermenileri ile ülkemizdeki Yezidilerin de istediklerini düşünmüyorum. Ama Mason küresel sermayenin de dini bu kitaplar olduğundan Amerika tarafından dayatılmaktadır. Bu kavimler asırlardır takiye yapıp Hristiyan , İslam gelince Müslüman göründüler ama şimdi istedikleri dinlerini yaşama fırsatını buldular.
Atatürk zamanında da soy adlarına "Türk" ve Türk tarihinin büyük adamlarının adlarını aldılar, İslam'da tek sözü bunlar söylediler ve hala da din ulemalarımız da bunlardır. Elmalılı Hamdi Yazır, İslam'ı bozanların Basra ve diğer Irak Sabilerinden dönmelerin olduklarını Bakara 2:62 ayet tefsirinde yazmaktadır.

Devletten iş almak isteyen bu günkü düşmanları, o zamanın yalakaları ise bu çocuk karılarını Atatürk'ün verdiği partilerde ona ikram etmek için yarışırlardı. Bunu eskilerden epey dinlemişimdir.

Atatürk Ankara Orman çiftliğinde 1932'de bira fabrikası kurmuştu. Belki reklam olsun diye yapmıştı. Eleştirilebilir. Zaten o fabrika, Atatürk-İsmet paşa kavgasının temeli olmuş, Atatürk ölünce İsmet paşa kayınpederinin bira fabrikasını öne geçirmiş, Atatürk'ün fabrikasını da atıl duruma düşürmüştü. Bu gün o fabrika yoktur. Sekiz yaşında kız ve erkek çocukla evliliklerin yaşandığı toplumda evlilik serbest ise bira neden yasak olsun?
Siz cevaplayın.

Kökenleri Sümerlere uzanan "Bira"nın özü olan Malt, çocuklara iştah açıcı olarak asırlardır verilen bir ilaçtır. İçki bütün dinlerde "tanrı içkisi"dir. Sabilerin kitaplarında da Allah suların üstünde ilk toprağı yaratıp üstüne oturduğunda kendiliğinden çıkan bitki "asma"dır ve üzümden şarap yapıp içer. Bu kutsallığından dolayı Ermeniler Üzüm, şarap bayramları düzenler, şarapla vaftiz yaygındır.

Nahl suresi 67. ayet, şarabın nimetlerle dolu olduğunu yazar. Daha sonra tahıllar ortaya çıkar ve buğday gibi Arpa da kutsaldır ve ikisinden de şarap veya alkollü içki üretmek mümkündür. Müslümanlar ekmek kutsal sayıldığından buğdayı kullanmazlar ama arpadan bira yapılmaktadır. Tarikatlarda afyon da, eski dinlerde tanrıların keyif maddesi olduğundan verilir.

İslami bütün tarikatlar müritlerini, şakirtlerini vecde getirmek için doğrudan veya şerbet, şekerleme ile afyon verirler. 17-25 Aralık dosyasında Edirne gümrüğünde yakalanan TIR'larda 39 kg. eroin vardı. Bunun R.T. Erdoğan'a ait olduğunu Kemal Kılıçdaroğlu defalarca televizyon haberlerinde açıkladı.
Uyuşturucu ve alkol tüketimi ve ticareti, Recep Tayyip Erdoğan döneminde olduğu kadar asla kontrolsüz ve serbest olmadı. Her yerde her tür uyuşturucu bulmak mümkün.

O Atatürk, medeni kanunu, Tevhidi Tedrisat kanunu ile milli eğitimi başlattı, evlilik yaşını "18" e çıkardı, köleciliği kaldırdı, çocukları okullara yazdırttı ve onlara çocukluklarını yaşattı.
Ya sen ne yapıyorsun cumhurbaşkanı Erdoğan?
Anaokulunda çocuklara kadın kıyafeti giydiriyorsun, eğitim yasasını 4+4+4 yaparak 9 yaşında çocuklara evlilik kapısını açtın, çocuk evliliklerini ve tecavüzleri serbest bıraktın.
Ülkeyi götürmek istediğin yer işte aşağıdaki haberde görünmektedir.

İşte haber;
YEMEN HACCA ŞEHRİNDE, 40 YAŞINDAKİ KOCASI
İLE GİRDİĞİ CİNSEL İLİŞKİ SONUCU İÇ KANAMADAN
ÖLEN "8" YAŞINDAKİ GELİN REVAN
HABERİN LİNKİ İÇİN TIKLA

Yemen'in Güneybatı şehirlerinden olan Hacca şehrinde 40 yaşındaki kocası ile gerdekte iç kanamadan ölen "8" yaşındaki Revan.
Atatürk belki evlatlığı Ülkü Adatepe'ye bir bardak bira içmesi için vermiştir. Ama o çocukları okula yazdırdı, okuttu, evlendirdi. Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye de Atatürk yasalarıyla çağdaş kadın oldu. Yoksa Revan gibi olabilirdi de.

Atatürk'ün cumhuriyeti olmasaydı, belki senin deden devlete asi gelmekten öldürülecekti bu millet de senin gibi bir nankörle ve işbirlikçi soy sopçu kripto yandaşların ile şimdi uğraşmayacaktı.

Şu resme bakın. Burası Türkiye. Konuşmasını, zeka geliştiren oyuncaklarla meşgul olarak akıl kullanma yetilerini geliştirmesi gereken çocuklar işlemedikleri günahları için tövbeler ettirilmekte ve asla öğrenemeyecekleri Arap alfabesini öğrenmeye zorlanarak çocuklukları heba edilmektedir.

İşte Recep Tayyip Erdoğan'ın Eğitim yasası ile okullarımız

İçki içen herkes çocukta özenti kalmasın diye evinde içerken bakan çocuğa bir bardak verebilir. Hatta, doysun aramasın diye şişeyle de verebilir. Çok sayıda alkolik ana babanın çocuklarının içkiyi bırakın sigara dahi içmedikleri yaygın bilinen bir gerçektir.
Atatürk, Ülkü Adatepe ile diğer Ermeni kızlarını evlatlık aldı, onları eğitti, okuttu, meslek ve mal mülk sahibi yaptı, ve onlara maaş bağladı.
İşte R.T.Erdoğan'ın bahsettiği resim. Aynı aşağıda
röportajda Ülkü hanım tarafından anlatılmaktadır

Ülkü Adatepe, yaşadığı sürece Atatürk'ün adını kötüye çıkartacak bir iş asla yapmadı.
Bu olayı da tatlı bir anı olarak yad ederken, dinci kinci kripto Rum tayfasının bunu suiistimal etmesi tamamıyla şerefsizlik ve alçaklıktır.

Siz ise sapık pedofilik evlilikleri, tecavüzleri yasalaştırdınız, Eğitimlerini ellerinden aldınız, okullarda kimya, fizik, fen derslerini kaldırdınız. Tecavüze açık Kur'an kursları eğitimlerini teşvik ettiniz. Milleti din adıyla cinsel sapık haline getirdiniz.



Siz, siz olun böyle aşağılık, iğrenç, nankör yaradılışlı mahlukatlara iltifat etmeyiniz ve onları da dinlemeyiniz.
Alkol düşmanı R.T.Erdoğan rakı
içerken.
Cumhurbaşkanının "alkol düşmanlığı" tamamen siyasidir. Resimlerde görüldüğü gibi içki içtikleri ortadadır. Üstelik epilepsi/Sara hastası olarak içmektedir. Oysa Saralı bir hasta kolonya koklasa krize girer ve kendinden geçer. Düşünün kendisinin çocuklarına yıllarca ne eziyet çektirdiğini. Malum Fuat Avni de bazılarını dile getirmiştir.

"Dinime küfreden Müslüman olsa" deriz ya. İşte kendisi "Alkolün bireye ve aileye zararları" konusunda  tam bir numunedir, hala da içmektedir.
Bu kişilik çatışması mıdır, siyasi hırslarla kadınların oylarına talip olma sevdası mıdır, ne derseniz deyin ama kendisi karaladığı Atatürk'ün ayakkabısının tozu olacak sıfatta değildir.

İşte, Atatürk Ülkü Adatepe'ye bira içirdi Röportajı;
Ülkü Adatepe'nin TRT muhabir Uğur Dündar'a verdiği röportaj.





Yeni başbakan olduğunda çok övdüğün "Haksızlığa tahammül edemeyen dedem vardı. Adana'da bir zalim valiye karşı savaşırken öldürüldü" dediğin Teyyüp deden, Fransız üniforması giyen Ermeni isyancılara destek olmak için 1917 Süveyş yenilgisinin ardından Rus idaresindeki Rize'den gönderilen destek kuvvetlerindendi. O dedeni vuran vatan evladı her kimse alnından öpüyorum
Bırak geçmişi kurcalamayı da, edindiğin bunca serveti yiyecek mevcut devleti batırma, aklını başına al, Atatürk gibi adamla boğuşma. Boğuştukça batarsın.
Kim bilir belki dedenin adını da hayırlı işler yaparak temize çıkartırsın.
Teyyüp dedenin Süryani isyancı kökenleri için tıklayınız; http://adilyargic.blogspot.com.tr/2011/09/gurcistan-azinlik-raporunda-yezit_21.html#axzz423pvgAqs
Takdir okuyanlarındır.

Alaeddin Yavuz/
Alaeddin Yavuz wordpress
keykubat
/adilyargic
/ adilyargicc


Yemenli çocuk gelin haberi linki tıkla; http://www.oregonherald.com/bnews/story.cfm?id=668
Atatürk döneimin "çocuklara içki veren karanlık dönem olarak tanımlayan Erdoğan haberi;
http://www.ulusalkanal.com.tr/erdogan-ataturk-u-hedef-aldi-ellerine-bira-sisesi-tutusturulmus-cocuklar-video,4579.html