Blog başlığındaki "+40" UYARISINI GÖRDÜNÜZ MÜ?

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.

Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.

Tedbir olarak yanınızda sağlık ekibi bulundurunuz veya çıkınız! +40 :))

İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.


Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Yazılarımı ırkçı, etnik,dini ayrımcı bulanlar, Atatürk'e yapılan 26 Kürt isyanı, 25 suikastın arkasında ve 30 yıldır, 50.000 insanımızın ölümünde Kürt Yezidiliği ardında saklanmış gayrimüslüm azınlıkların olmadığını ispatlasın.

Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

17 Ocak 2016 Pazar

HÜKUMETE AÇIK ÇAĞRIM

Ortağı bulunduğunuz, “B.O.ve Kuzey Afrika Projesi” ne göre, “Tek Kutuplu Dünya” şartlarında yapılan projenin uygulanabilmesi için, ABD ve AB Suudi Arabistan ile Türkiye’yi baş oyuncular seçmiştir.
Bunun yegane nedeni de İran’ın 627’de Roma’dan aldığı mağlubiyetten sonra dünya siyasetinde etkinliğinin teükenmesindendir.

İslam Emevi ve Abbasi hanedanları,  850’lerde Roma’nın doğu Anadoluyu ele geçirip Müslüman ve Türk kıyımı yaparak cesetlerini Urumiye gölüne doldurmasıyle gerilemiş ve İslam önce mezheplere sonra tarikatlara bölünerek erime sürecine sokulmuştur.
10.yy. da Selçukluların gelişi, Anadolu’nunun Selçukluların eline geçişi ve onları da 13.yy.da Cengiz ordusu takip etmiştir.


635’lerde Roma ve Vatikan destekleriyle, Roma için sorun olan iran ile çalışan Yahudi ve Ortodoks Hristiyan toplumları, İslam ordularına krıdırılmış, bunların devşirilmesi sağlanmış ve Roma için tehdit olmaktan İran dahil çıkartılmışlardır.
Roma’nın Roma Mitracılığından sonra İslam ikinci büyük icadı olmuş ve onu  Araplar için özel din kılmış ve el altından destekleyerek kendi sonunu hazırlayacak canavarı da yaratmıştır.

Sonunda iki Roma da batmıştır.,

Dünyanın yeni Roma’sı ABD-AB koalisyonu işte bu yüzden Arabistan’ı İslam’ın merkezi olması, Türkiye’yi de Sal’mın ömrünü uzatan ve coğrafya’da Doğu Roma görevini asırlarca uygulamış bir otorite olduğu için seçmiştir.
Durum budur.
Ama derin işbirlikçileri hepsi Müslüman görünümlü olan Yezidi Kürtler, Ortodoks Gregoryen, Süryani Ermeniler,Aramiler/Suryolar, Nasturiler, Ortodoks Yahudilerin İslam görünümlü cemaatlerine teslim edilen bu porjenin içinde Türk olmadan yürümesi de mümkün değildir.
Çünkü hüç birinin mayasında devlet olma yeteneği yoktur.

İşte bu yüzden 13 yılda tüm desteklere rağmen bölge lideri olamadınız ve geriye gidiyorsunuz.

ABD-AB Haçlı Roma koalisyonunun, bölge için “B. Planı” ise İrandır. Rusya Çin de bu projeye dahil edilebilir.
Coğrafya’da onların değerleri şu an yükselen değer konumundadır.

Ancak, bu coğrafyanın 4000 yıl kadar gerisinde ve Avrupa halklarının kökenlerinde İran etkisi çok olmasına rağmen, son 1500 yıldır etkisiz olmaları yüzünden pek şansları yoktur.

Şans Türkiye lehindedir.

Eğer küresel güç Roma, projesi Asur, Sümer kökenlerine bakarak Irak ve Suriye üzerinden yapsaydı bu gün bu ülkeleri sizin yaptıklarınız ile suçlanacaklardı.
Eminin ki hiç birisi de böyle bir öneriyi ret etmeyecekti.

Yeryüzünde devletlerin, milletlerin kaderlerini tayin eden, haklılıklarını, haksızlıklarını yargılayıp ona göre milletlere güç vere bir yargı kurumu hiç olmamıştır, olmayacaktır da.

Tarih boyunca hiç bir devlet yargı kararıyla kurulmadı ve aynı şekilde de yıklmadı.

Öyle ise, devletlerin varlıklarını sürdürmeleri için mutlak adalete uyma gibi bir şart yoktur. Çıkarları doğrultusunda hareket etmelidirler.

Amai genel adalet ölçülerine uymadıklarında da uzun yaşayamazlar. Hititliler 2000 yıl, İran, iyi kötü 4000 yıl, Roma 2000 yıl, Osmanlı 600 yıl ayakta kalabildiyse bu kendilerinden olmayanlara verdikleri din, inanç ve adalet güvenceleri sayesinde olmuştur.

Sizler bu konuyu önemli şekilde atlıyorsunuz.

Bütün halkın arkanızda olabilmesi için, bizlerin bilmedikleri bir şey varsa paylaşın da öğrenelim, onların eksiklerini araştırıp yardımcı olalım. Sonunda önemli olan devletin bekaası, birliği, halkımızın ve dünya halklarının refahıdır.

Genel adalet kavramını asla göz ardı etmeyiniz.

Aksi halde terazinin kefesi, İran, Rusya, Çin kefesine kaymaktadır ve sizler de dahil hepimiz tarihe sayenizde gömülebiliriz.

Buna sizlerin neden olması gibi bir lüksünüz yoktur.

Gerekirse B.O.P ve K.Afrika projeleri yeniden gözden geçirilmeli, bölge ülkelerinin başına şatanist iktidarlar getirme gayretlerinden vaz geçilmelidir.

Böyle giderseniz toptan helak edilecğiz haberiniz olsun1

Takdir sizlerindir.


Alaeddin Yavuz/
Alaeddin Yavuz wordpress
keykubat
/adilyargic
/ adilyargicc