Blog başlığındaki "+40" UYARISINI GÖRDÜNÜZ MÜ?

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.

Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.

Tedbir olarak yanınızda sağlık ekibi bulundurunuz veya çıkınız! +40 :))

İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.


Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Yazılarımı ırkçı, etnik,dini ayrımcı bulanlar, Atatürk'e yapılan 26 Kürt isyanı, 25 suikastın arkasında ve 30 yıldır, 50.000 insanımızın ölümünde Kürt Yezidiliği ardında saklanmış gayrimüslüm azınlıkların olmadığını ispatlasın.

Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

8 Ocak 2024 Pazartesi

#TÜRK MİLLETİ TEPKİSİZ DEĞİL SATILMIŞ BİR HALKTIR

 Vatandaş Tepkisiz Değil Satılmıştır?


Nasıl mı?

1-10 Kasım 1938 İ.Inönü-F.Altay darbesi. Atatürk öldürüldü. Her yere askerle dolduruldu, tepkiler bastırıldı. İngiliz sömürgesi olduk.

2-14 Mayıs 1950 Chp'nin asılmadığı Seçimle ABD sömürgesi olduk.


3- 27 Mayıs 1960 Abd-Alpaslan Türkeş darbesi. ABD'yi terk edip SSCB'ye yanaştığından Menderesi ABD mahkûm etti.
Bitlis Süryani Ermrni'si Saidi Kürdi ölünce 1967'de Nur cemaati, eski Osmanlı şeyhülislamı olan Abdülhakim Arvasi'nin kurduğu IŞIK cemaatini idare eden, Erzurum'lu dönme Ermeni bilinen ama kendisinin Bitlis'li olduğunu itiraf eden Fetullah Gülen'e CIA tarafindan verildi.
Müslüman Türklerin Hırıstiyanlaştırılmasına, Son Osmsnlı devletinin tasfiyesine devam edildi.


4- 12 Mart 1971 Muhtırası A. Türkeş- F. Gülen+ABD darbesi İsmet İnönü Chp'den koparıldı. Sol ezildi. Bülent Ecevit Chp Genel Başkanı seçildi.





5- 12 Eylül 1980 darbesi Sol hareket ezildi, FETÖ-Türkeş'e devlet tamamen teslim edildi.



6- 28 Şubat 1997 Erbakan tasfiyesi ile ordu kendini " din düşmanı" göstererek gözden düşürdü. 1980'lerde ABD İstanbul Başkonsolosluğu tarafından bu günler için yetiştirilen RTE'ye siyasal ortam hazırlandı. (Bu kurumdan 1998'lerde ögrendigin bilgi?)

7-1999 AGİT Toplantısı için gelen Bill Clinton RTE'nin piyasaya tekrar sürülmesi talimatını verdi.



8-03 Kasım 2002 Genel Seçimleri ile RTE partisi iktidar edildi


9-2003'de RTE'nin siyasal yasagini Deniz Baykal önerisi ile kaldırdılar. Siirt milletvekili istifa ettirilip RTE aday yapılarak seçildi.

10- 1760'da Osmanlı' ya Rus ve Gürcü Çarları destekli Süryani Episkoposu Mor Avram(İbram) ile Yezidi aşiret reisi Çoban Ağa ikilisi Bitlis-Siirt merkezli Süryani Yezidi isyanı başlamış, Osmanlı-MÜSLÜMAN Türk devletine SON ÇİVİYİ çalacak, Siirt Tillo Süryani ruhbanlarının damadı olan aslen buralı RTE Siirt'ten devletin başına tayin edilmişti.



Sonuç;

10 Kasım 1938'de Ingiltere-ABD destekli TBMM işgali ile yapılan Süryani- Yezidi-Ermeni İnönü-Altay darbesi ile başlayan sindirme, yıldırma, tutuklama, idamlar her darbe muhtırada tekrar etti.

En çok da halktan insanlar acı faturalar ödediler.


Osmanlı'nın da aynı baskı ve zulüm devleti olduğunu eklersek, Tepkisiz de sayılmaz bu halk.

Bu yüzden halkımıza Tepkisiz diyenler, onun vatansever mücadelesi ile iktidar olup, onu satan hain İşbirlikçi Siyasiler, askeri ve sivil bürokratlardır.


Halkımız TEPKİSİZ değil EZİLMİŞ bir halktır.

Bu gün Radikal İslamcı, Şeriat diye bağıran bu kriptolar, İslâm öncesi Müslüman ibadetlerini yapan Kuran Bakara,62, Hac 17, Maide 69, Sebe ve Neml surelerinde anlatılan Sabiler ve Sabi Yahudiler ile onların inancını uygulayan günümüzdeki torunları olan kafir ve müşriklerdir.

Takdir aklı olanındır.

Alaeddin Yavuz

#Tepkinin kralı var burada.