Blog başlığındaki "+40" UYARISINI GÖRDÜNÜZ MÜ?

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.

Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.

Tedbir olarak yanınızda sağlık ekibi bulundurunuz veya çıkınız! +40 :))

İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.


Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Yazılarımı ırkçı, etnik,dini ayrımcı bulanlar, Atatürk'e yapılan 26 Kürt isyanı, 25 suikastın arkasında ve 30 yıldır, 50.000 insanımızın ölümünde Kürt Yezidiliği ardında saklanmış gayrimüslüm azınlıkların olmadığını ispatlasın.

Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

12 Ocak 2024 Cuma

#ARAPLAR KURAN'A GÖRE SAPIKTIR.

ARAP SAMİ TOPLUM IRKÇILIĞI YAPAN AKP VE CEMAATLERİNİ KINIYORUM.

ARAPLAR, faziletli millettir, ARAP sevmeyen müşrik ve kafirdir. Cübbeli hoca Ahmet Ünlü.



Bir günlük bebeğe tecavüz etmeyi evlilik gören, çekirdek aile içi cinsellik ile üreyen, kız ve erkek çocuklarını kölesi, karısı gibi kullanan, üç yaşına gelince adını FATIMA (sütten kesilmiş köle) veya, Vahide(1.) Saniye(2.) Salise(3.) Rabia(4.)... koyan, kendi hizmetine ayırdığı kız çocuğuna AYŞE( Ev hizmetçisi) adını veren, ilkel, vahşi bir toplumdan daha sapık kim olabilir? 


Kendilerine tebliğ edildi dite övündükleri kutsal kitaplarına dayanarak, kendilerini SECİLMİŞ millet sayan Araplar, Roma imparatoru I.Konstantin Hıristiyanlığı resmi din yapmasaydı kimse Yahudilerden de onları, yeryüzünde kendini kovan milletlerden öcünü almaları için, damızlık İbrahim ile KISIR karısından ürettiği Yakup ve Davut soyu Yahudi masallarını kimse bilmeyecekti.

Sasani ordusunu Ocak 628'de başkenti Tizpon'da  yok eden Bizans imparatoru Herakles, Ebu Süfyan ile Şubat ayında Suriye Şam şehrinde pazarlık yaparak Mekkeyi teslim etmesini ve Islâm'a engel olmamasını kabul ettirmeseydi, 632'de başarısız peygamberi öldürtüp, Ebu Sufyan'ın beyni ile Sasani ülkesini yağmalamaya Arap yarımadasını Islâm dinini kabul şartıyla, bazen de kılıçla ikna ederek Arapları birleştirip yağmaya göndermeseydi kimse, sadece Sasani imparatorluğu coğrafyasında KILIÇLA yayılan, Türk Soykırımcısı İslâm diye bir dinden haberdar olmayacaktı.

Peygamber ölünce iktidari ele geçiren Sabiler, Süryani Hıristiyan mezhebini Katolik Incilinden bir kaç ayetle birleştirerek Roma'nın yağma, talan, çapul ordusuna Sabilerin din kitabı Ginza d Rabba (Öğretmen Z Cini) kitabının Allah'ı Hayy tanrının savaşçı bayraktar (S'ISLAM) tanrısının adıyla bir din kitabı yazdılar.

Arap Muhammet de Sabiler onu "dini bozmakla suçlayınca" sapık, kafir ilan edip, terk edilmiş RECM geleneğini uygulaması yüzünden ' Kan dökücü Arap Ahmet; Marşın kılıcı Arap Ahmet; Dini bozan şeytan Bizbat" gibi adlarla Muhamned'i aşağılamışlardı.

Peygamberden sonra dini yazarken Arapları aşağılayan ayetler eklemeyi de unutmadilar.
İslâm tarihini farklı dini kaynaklardan okuyunca böyle ve daha etkileyeci tespitler yapmak zor değil.



Zaten, Araplardan, tanrılarının lanetiyle depremler, seller ile yıkılmış  Pakistan Harappa medeniyetinden kurtulup göçerek Selle Gelen=Arami adını alan halkı Sabiler, hem Arap adının kaynağı hem de Arap kültürünün de kurucularıdır.
Onlar da yukarıdaki üreme geleneklerini kutsal saymıştır.



Muhammet Kur'an'da Arap harfleri, ruhban kurumlarını kutsal olmaktan çıkarmıştır
(Enam 93,93- Hadid 27)



Yılan şekilli tanrılar, göksel kavim olan Naga kavmi cinlerine tapınan Hintlilerin dini Brahmanizm'in Sabilik mezhebini, Şiva şeytanına Şit, Sin adlarını verek kendi dinlerini yazmışlardır.


Evreni yaratan tanrı "Kavmi necip-seçkin millet" diye bu sapık toplumu seçtiyse ve toplumu da SAPIK ilan ediyorsa, onda da bir sapıklık vardır.

Recep Tayyip Erdoğan, "YABANCI DÜŞMANLIĞI MİT'İN RADARINA GİRDİ dedi.

22 yılda ülkemize doldurulan 17 milyon göçmenin, 10 milyonu Arap.

Tayyip Erdoğan niye,Arap sever?



Eşi Emine Erdoğan da,Siirt Tillo ilçesi, Süryani Hıristiyan Araplarındandır.


Kendisi, Osmanlıya Rusya ve,Gürcü Çarlarının destekleriyle isyan edip, devletin yakalayıp cezalandırmasından kurtulmak için  Rus elçilikleri korumasında Gürcistan'a sığınan Tişkinvali iline bağlı Oseyta sınırında BAGATA:(Hintçe Tanrı/Hüda verdi) adlı kasabaya sığınan Yahudi, Yezidi  veya Süryanilerden olup, 19.yy boyunca defalarca Rus işgaline uğramış, 60 yıl Rus işgalinde kalmış Rize'nin Potamya (Iki nehir arası demektir ve Sabi Süryanilerin temel ilkesi iki nehir arasına yerleşmektir) kasabasının yol geçmez Pikihoz köyüne eşkıyalık yapmak üzere Ruslarca yerleştirilmiş asilerden olduğu kesinleşmiştir.



2010'larda benim yaptığım bu tespitleri iznimle Oda tv internet gazetecileri kitap yaptılar.

Tayyip Erdoğan'ın da;

1-1997'de Siirt gezisinde Atatürk ve Cumhuriyet rejimini yıkmayı hedefleyen açıklaması yüzünden ÖMÜR BOYU SİYASİ YASAK ve hapis cezası alması,  



2-2003'de CHP desteği ile seçim yasakları kaldırılınca, Siirt milletvekili'nin istifa ettirilerek düzmece bir sra seçimle Siirt milletvekili olarak meclise girmesi Siirt kökenleri olduğunu göstermektedir.

Zaten atalarının Siirtli imamlardan olduğunu söylediği de bir gerçek. Ana ayrı agabeyi Mustafa Erdogan da Malatya  gezisinde Malatyalı olabileceklerini söylemiştir.



Siirt, Bitlis, Hakkâri, Urfa, Mardin çevreleri zaten Arap, Süryanilerin yoğun yaşadıkları bölgelerimizdir.


Siirt milletvekili ve 10. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül de Siirt'li Süryani Hıristiyan Araptır ve Suudi Arabistan fonuyla okumuş, Suudi Arabistan merkez bankasında çalışmıştır.

Siirtliler, Arapçalarının gerçek Arapça olduğunu iddia,ederler.

Bu bilgilere dayanarak ülkemizin topraklarının, nehirlerinin Araplara Yahudi İsrail'e satılmaları da nedensiz değildir.

ARAP sevgilerinin de Arap kökenlerinden gelmektedir.









1000 yıl İslam'ın yaşamasını sağlayan Türk milletine "Ey Türk Sen mevalisin, sana ahret yok, sevabın bile bize yazar. Çünkü biz kılıçla sizi Müslüman ettik, azat ettik. Azatlı- özgür de olsa kölenin sevabı sahibine yazar (1989-90'larda hafta iznimde rehberlik yaptığım Medine'li bir Televizyon kanal sahibi demişti ilk kez. Sonra 22 Arap ülkesi Arapları da söyledi. )" diyerek bizi insan olmaktan çıkaran bu yersiz, yurtsuz çöl bedevilerinin ne dinlerine ne tanrılarına hiç bir ihtiyacımız yoktur.

Ama halkımız bunu uyanınca bu kadar rahat edemeyeceklerdir.

Zaten yabancı destekleri ve SEÇSİS adlı hileli seçim yazılımı sayesinde he4 seçimden galip çıkıyorlar.

Bunun da bir sonu olacaktır elbette.

Kurtulacağımız gunle4 uzak olmasa gerekir.

Takdir aklı olanındır. 

Alaeddin Yavuz