Blog başlığındaki "+40" UYARISINI GÖRDÜNÜZ MÜ?

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.

Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.

Tedbir olarak yanınızda sağlık ekibi bulundurunuz veya çıkınız! +40 :))

İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.


Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Yazılarımı ırkçı, etnik,dini ayrımcı bulanlar, Atatürk'e yapılan 26 Kürt isyanı, 25 suikastın arkasında ve 30 yıldır, 50.000 insanımızın ölümünde Kürt Yezidiliği ardında saklanmış gayrimüslüm azınlıkların olmadığını ispatlasın.

Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

12 Aralık 2021 Pazar

YA DEVLET BAŞA SEDAT PEKER BELGESELİ

Sedat Peker Belgeseli. Ya devlet başa! 

Demişler de Kuzgunların  devlet denilen leşe konup nasıl yediklerini dile getirmemişler.

Videoda üç önemli karakter var;

Sedat PEKER,  videoda söylediğine göre 1864 veya sonrası Rusların sürdüğü, İngiltere için savaşan Vehhabi Çerkez, Çeçen veya Abaza göçerlerden.

1864'de Abdülaziz'in Kıbrıs'a  sürdüğü Pınarbaşı Ermenilerinden, ALPASLAN TÜRKEŞ gerçek  adıyla Hüseyin Feyzullah Gregoryen Hıristiyan CIA ajanı, son Osmanlı halifelerimden Abdülhakim Arvasi soyunun kurduğu Musevi Bagratuni Işıkçı Arusi cemaatine mensup, İngiliz Kıbrıs Büyükelçisinin ricası, Fevzi Çakmak'ın  torpili ile Harp Akademisine sokulup, ardından 8 yıl Amerikan Harp Akademisi okutulup gönderilmiş, Adnan Menderes'i asan darbeyi yapmış, TÜRK-İSLAM Amerikan  Turancılığını partileştirdiği MHP üyesi.

İsmail SAYMAZ, o da Rize MHP kökenli bir kripto olduğunu videoda söylüyor. İkisi de, 60 yıl Rus idaresinde kalmış, Süryani, Yezidi Hristiyan, Osmanlıya geçince isyan edip Pontus Irkçılığının merkezi Rize'li.

BÜLENT ARINÇ; 1760'tan beri Rusya korumasında Osmanlı ve Cumhuriyete isyan etmiş, Süryani, Yezidi memleketi  Siirt'in ARINÇ ilçesinden Osmanlı ve devamı Türkiye Cumhuriyetine CEBERRUT DEVLET diyen, İngiliz kölesi, Amerikan aşığı, demokratik, laik cumhuriyet düşmanı  Bülent Arınç, soy adını aldığı Siirt,Arınç ilçesinden Manisa'ya göç ederek kendini  gizlemiş şeriatçı Süryani Ermeni.

10 Kasım 1938 İsmet İnönü-Fahrettin Altay İngilizci darbesi ile bu etnik bakiye devleti işgal etmiş, Atatürk  ve TÜRK-İSLAM adıyla devletin kötü gösterilip bölünmesi için günümüzdeki ortam hazırlamışlardır. 

1947 sonrası tamamen ABD-CIA-DERİN NATO, sağ-sol, Alevi-Sünni, Pkk terörü, Hdp, ne emrettiyseler. yapmışlardır.

Son görevleri de Türk, Atatürk,  cumhuriyet adını silmek, köleci, ensest, ilkel bir sömürge toplumu yaratmaktır. Aşağıdaki resim yazılarda Türk Yunan İmparatorluğu, Ortadoğuda Zor İlişkiler adlı kitap yazarları bu projenin mimarlarıdır.

Halkımızın böyle kumpası algılaması beklenemezdi elbette. Kötü devlet de iyi devlet de, anarşist-terörist de onlardı.

Şimdi videoyu izleyebilirsiniz

Ya devlet başa ya kuzgun leşe?

Kuzgun leşi yiyiyor. Devlet başa diyenler de, leş yerken, leşin başından kovulan leşçiler mi devlettir?

Takdir sizindir.


Alaeddin Yavuz