Blog başlığındaki "+40" UYARISINI GÖRDÜNÜZ MÜ?

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.

Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.

Tedbir olarak yanınızda sağlık ekibi bulundurunuz veya çıkınız! +40 :))

İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.


Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Yazılarımı ırkçı, etnik,dini ayrımcı bulanlar, Atatürk'e yapılan 26 Kürt isyanı, 25 suikastın arkasında ve 30 yıldır, 50.000 insanımızın ölümünde Kürt Yezidiliği ardında saklanmış gayrimüslüm azınlıkların olmadığını ispatlasın.

Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

25 Ekim 2012 Perşembe

KURBAN BAYRAMI MÜSLÜMAN KIYIMI İLE BAŞLADI


KURBAN BAYRAMI MÜSLÜMAN KIYIMI İLE BAŞLADI


Bu gün Kurban bayramının birinci günü. Kurban alacak gücü olanlar kurbanlarını kesmekle meşgul. Hacca gidenler de televizyonlardan gördüğümüz kadarıyla Kâbe’nin küp binası etrafında Lebbeyk çekerek tavaf eyliyorlar. Üç milyon kişi bir anda Kâbe avlusuna sığmadığı için diğerleri de tavaf sıralarının gelmesi için adım adım avluya doğru ilerliyorlar.
Irak'ta Haçlı askerlerinin tecavüzleri

Haber kanallarını gezdim, haber dışında her şey var. Saat 14.00 sıralarında bir de yabancı kanalları gezeyim dedim. Önce İran’ın Press Tv’si, ardında RT, onu takiben CCTV9 hepsinin verdiği ortak haberler şunlar;

İsrail kendisi ile hiçbir komşuluğu bulunmayan Sudan’ın başkenti Hartum’da devlete ait silah ve mühimmat fabrikasını hava saldırısı ile vurmuş, sehri havai fişeği gibi aydınlatan patlamalar gecenin karanlığını yarmış, bildirildiğine göre iki ölü varmış. Patlamaların görüntüleri bu kanalların ekranlarında sürekli yer alıyor. 
Hartum'da İsrail hava saldırılarıya infilak ettirilen mühimmat fabrikası patlamalarının yarattığı görüntüler.

İsrail diğer yandan Filistin’de garibanlara hava saldırısı ile tam bir Kurban bayramı yaşatmış, çok sayıda ölü.

Suriye’nin Şam şehrinde bir otomobil içine yerleştirilmiş bombalarla infilak ettirilmiş, altı ölü!

Afganistan’da NATO-Haçlı orduları Taliban’a saldırmış, 17 ölü!
200 yıldır savaşan Afganlar açlığın pençesinde

2001 Afganistan işgalinden 2011 Libya işgaline, Haçlı Orduları olan NATO’nun saldırılarının her Kurban Bayramında şiddeti arttırılmış olarak icra edilmesi Haçlı Seferinden  başka şey değildir.

Myanmar’da binlerce insan evlerini Müslümanların saldırısından bırakıp kaçmış, bu da ayrı bir olay!
Diyarbakır’da polis noktasına bombalı terör örgütü saldırısı…Bilgilere göre 20 ölü var!

Müslümanlığı kimseye bırakmayan, Ortadoğu ve İslâm ülkelerinin önderliği konusunda mangalda kül bırakmayan AKP hükümeti ise bu konularda ortada hiç yok.

Hatta hükumetin korkusundan saat 15’e kadar Sudan saldırı olayını olsun veren bir kanal yok! Saat 15.00 sıralarında yandaş bir kanal girdi ama o da utana sıkıla!

Bu arada AKP’nin gizli-açık ortağı İsrail’in JN1 (Jarusalem 1 Tv) haber kanalına gireyim bakayım ne var ne yok diye!
Gaza'ya saldıran İsrail helikopteri

Aha o da ne?

İsrail’e Saldırı! Manşeti altındaymış ta kimsenin haberi yokmuş.

 Sudan İsrail’e saldıracakmış, ya olacak iş mi Sudan ile İsrail’in arası en az kuş uçuşu 3500-4000km. Üstelik peygamber Süleyman’a Allah’a yapılacak ev inşaatı için (Süleyman Mabedi) en az beş ton altın getiren, 12 Yahudi Kabilesini Hartum’da 1974’e kadar 2000 yıldır ağırlayan Saba kraliçesinin halkına kurban bayramında yapılabilecek en büyük şerefsizlik te budur.

Neymiş efendim, Filistin’li gerillalar, İsrail’e saldırmışlar, seksen kadar füzeatmışlar. Bu füzelerin hiç biri yerleşim yerine düşmemiş, Tel Aviv dışında boşaltılmış evlerden birisine bir tanesi düşmüş te evin tavanı çökmüş, ev harap olmuş. 

Eee ne derler, “At yalanı öpsünler inananı!”

İsrail saldırı altında! Başlığını hemen, Mısır’da halkın %74 ile 84 arası çoğunluk İsrail ile ilişkilerin kesilmesini istiyormuş gibisinden istatistik haberleri.

Sen bayram bayram git, Filistinli garibin kafasına hava kuvvetlerin ile bombaları yağdır, git Sudan’a gece yarısı dehşeti yaşat! Kundaktaki bebeklerin yüreklerine indir. Sonra yaz;

“İSRAİL SALDIRI ALTINDA!”

İsrail Mart kedisi gibi!

Ehud Barak’ı, Lieberman’ı bu lafları Tv ekranlarında durmadan tekrar ediyorlar.

Hani bir atasözümüz vardır ya;
“Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış!”

Yahu, elan ABD ordusu ile Akdeniz'de tatbikat yapan İsrail ordusu değil mi? Kim saldırabailir ki İsrail'e?

Libya’da saltanatı Kaddafi’den devir alan Haçlı İşbirlikçisi, urgancı, türbancı ileri demokrasi şampiyonları, Kaddafi’nin kabilesinin bulunduğu Ben-i Velid bölgesinde isyancıları bitirdiklerini ama bir avuç direnişçinin varlığını koruduklarını açıklamış.

Rusya’nın RT. Televizyonu, Haçlı saldırısı ile iktidar olan bu sözde “ileri demokrasici- Yezidi kripto Rumların, Beni Velid’de evlere girerek insanlara katliam yaptıklarını bildiriyor.

Rusya hükümeti Birleşmiş Milletler örgütünün Suriye’de teröristlere açıktan silah ve para yardımı yaptığını açıklıyor.
R.T. Haberin linki (İngilizcedir.)

İnsan hakları örgütü Avrupa’da “tasarruf politikalarına karşı direnen halka” aşırı güç kullandığı için bütün AB hükümetlerini “İnsan Hakları İhlalleri ile suçlamış!

Hani PKK militanları konusunda “İnsan Hakları” teraneleriyle TBMM kapılarını Claudia Ruth’lara tekmeleten AB değil mi bunu yapan?

Demek ki iş kendilerinin başına geldiği zaman “Demokrasi, insan hakları” hikâye! Bizim gibi gariban devletlerin boyunlarını bastırmak için de bahane!

Çin AB-D’nin bu işine uzun zamandır “İnsan hakları emperyalizmi” adını takmıştı. Haksız da değilmiş hani?
Başka sonuç çıkartan var mı?

Hayvan Hakları şampiyonluğunu da elinde bulunduran  Haçlı Solcırının Irak devesine tecavüzüne ABD neden sessiz kalıyor? Şimdi bu deveden kurban değil kasaplık  bile olmaz. Yazık değil mi?


İran’ın Ayetullah Hamaney’i açıklama ile İslâm dünyasına çağrıda bulunmuş;

Ayetullah Hamaney
“Ne olduklarını kimsenin bilmediği, demokrasi şampiyonluğunu kimseye bırakmayan bir takım karanlık diktatörlüklere ve onların arkasındaki haçlı dünyasına karşı mübarek Kurban Bayramında bütün Müslüman dünyası olarak birleşelim!” Demiş!

Duyan var mı?

Trük ve Müslüman dünyasına önder olmak, B.O.P projelerinin “Eş Başkanı” olmakla övünen başbakan ve hükumeti nerelerde?

Gören var mı?

Türk ve İslâm dünyasına örnek olmayı bırakın, hepsini milletimize düşman etmek için çok özel bir casus yetiştirilseydi ancak başbakan RE.T.E ve hükumeti AKP kadar başarılı olabilirdi!
Bizim başbakan işte budur!
 
Kurban bayramı ile 2012-2013 Haçlı Seferi Sezonu başlatılmış görünmektedir. Pentagonda görevli bir general, BM ordularının Suriye krizine müdahele için Türkiye’de konuşlandırıldığını bu gün açıklamış.

Sen binlerce yıldır Rum ile batı ile savaş, bu gün tut Haçlıların askeri ol. 

Başımızda böyle devlet adamları oldukça olacağı da budur.

Ne demiş atalarımız;
“Şaşkın ördek kıçınca dalarmış!”

Alaeddin Yavuz

keykubat /adilyargic/ adilyargicc