Blog başlığındaki "+40" UYARISINI GÖRDÜNÜZ MÜ?

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.

Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.

Tedbir olarak yanınızda sağlık ekibi bulundurunuz veya çıkınız! +40 :))

İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.


Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Yazılarımı ırkçı, etnik,dini ayrımcı bulanlar, Atatürk'e yapılan 26 Kürt isyanı, 25 suikastın arkasında ve 30 yıldır, 50.000 insanımızın ölümünde Kürt Yezidiliği ardında saklanmış gayrimüslüm azınlıkların olmadığını ispatlasın.

Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

28 Nisan 2019 Pazar

SUUDİ ARABİSTANDA ÇOCUKLAR CİNSEL İSTİSMAR VE İHMAL MAĞDURU


Suudi Arabistan'da çocukların %80'i fiziki ve psikolojik şiddetten çekiyor.

Milli Aile Koruma Müdürlüğünün yaptığı araştırma sonucları, çocukların %13'û cinsel istismara, %53'û ihmale maruz kaldıklarını ortaya koymuştur.
Istismar Mağduru çocuklar arasında uyuşturucu giderek yaygınlaşmaktadır.Acilen çok özel hazırlanmış bir koruma programına ihtiyacımız var denilmektedir.
Riyad Asia News haberine göre çocukların %80'i bu istismar türlerinden en az birine maruz bırakılmıştır.
Milli Aile Koruma Müdürlüğünün geçenlerde yayınladığı raporda 18.000 çocuğun cinsel, şiddet istismar mağduru olduğu bildirilmiştir.
Çalışma göstermiştir ki cinsel ve fiziki istismar olaylarının tümü Suudi Vehhabi ahlaki değerlerinin ve (zina ıle dinden çıkmaya) ölüm cezası uygulanan bölgelerde meydana gelmiştir.
Saudia Daily News gazetesinde yayınlanan araştırma, çocukların %13'ûnun cinsel istismar, %53'ünün aile içi ihmal,istismar olayları olduğunu ve %80'inin fiziki ve psikolojik taciz mağduru olduklarını ortaya koymuştur.
Ayrıca 5700 sosyal hizmet memurunda yapılan araştırma aille içi ensest istismar oranının %2 olduğunu da, mağdurlar ıle suçluların da ortak eğitime alındıklarını ortaya koymuştur.""
Araştırmanın geri kalanını isteyen tercüme ettirsin.
Akp ıle ülkemize bela olan Mezopotamya kökenli ve aile içi ensest, kendi oğlunu, kızını karısı gören Babil anlayışına sahip cemaatler, tarikatlar ıle Suriye ve öteki Arap ülkelerinden doldurulan göçmenler çocuk tecavüzlerini, kadın erkek herkese taciz ve tecavüz olaylarını patlatmıştır.
Küçükçekmece ilçesinde bir kaç Suriyelinin yaptığı tecavüz sonrası ölümle pençeleşen beş yaşındaki zavallı bir kızımızın yürekleri yakan hali iki gündür halkı sokaklara dökmüştür.
Ülkemiz Arap geleneklerini ret etmektedir, devlet biziacilen bu sapıklardan kurtarmaz ise halk devletten kurtulmak isteyecektir.
Bu böyle bilinsin.
Alaeddin Yavuz


GELENEKSEL OLARAK ÇEKİRDEK AİLE İÇİ CİNSEL İSTİSMAR MAĞDURESİ, 
LEV TAHOR YAHUDİSİ CATHY O'BRİEN'IN 
ANNE VE BABASININ DA CİNSEL İSTİSMAR MAĞDURLARI 
OLARAK YETİŞMELERİNİ ANLATTIĞI AÇIKLAMALARI




http://www.asianews.it/news-en/Saudi-Arabia,-80-of-children-suffer-physical-or-psychological-violence-36612.html?fbclid=IwAR3LZ9qJqKIPVxwSFgS1Lc9ijVckYVxlO3WYltSGrqKb2ae4cRfDvlGUcKc