Blog başlığındaki "+40" UYARISINI GÖRDÜNÜZ MÜ?

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.

Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.

Tedbir olarak yanınızda sağlık ekibi bulundurunuz veya çıkınız! +40 :))

İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.


Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Yazılarımı ırkçı, etnik,dini ayrımcı bulanlar, Atatürk'e yapılan 26 Kürt isyanı, 25 suikastın arkasında ve 30 yıldır, 50.000 insanımızın ölümünde Kürt Yezidiliği ardında saklanmış gayrimüslüm azınlıkların olmadığını ispatlasın.

Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

16 Nisan 2011 Cumartesi

AKPNIN SEMITIK ISBIRLIGI DEVLETI TASFIYE ETMEKTEDIR



NURCULUK-AKP VEHHABİLİK-FETOŞÇULUK SEMİTİK İŞBİRLİĞİNİN, İHANETİN TA KENDİSİDİR.

AKP Adalet Tanrıçası
Bağımsızlık, Emekçi hakları ve bireysel özgülük arayışlarına "asayişi bozmak ve anarşi" diyen Said-i Kürdi Deliüzzaman bu yüzden Kurtuluş Savaşında sömürgecilerle işbirliği yapmış, "Bir Türk Öldürmek 70 Gavur öldürmekten Sevaptır" fetvasını vermişti. 


Atatürk'e Süfyan (Din Düşmanı) diyen Deliüzzaman'ın kökleri Hz.Ömer ve sonrası dönemde Emevi işgaline uğrayan doğu Anadolu Kürtlerinin başına Süfyan'ın oğlu Muaviye ve torunu halife Yezid (Şeytana tapan) soyundan Emirler, Şeyhler bırakmışlardır.

Yezid Kürtlerin tanrısı Sufyani Suudi Kralı Fahd'dan Bush'a taciz
Kürtlerdeki “Peygamber Soyu” düşkünlüğü, Seyitlik, Emirlik, Şıhlık denen Emevi  kabile rütbelerinin kullanılmasının iç yüzü buradan kaynaklanır.
Deliüüzaman da, günümüzün Yezidi Kürtleri de "Emevi Mevalisi" (Kölesi) olup Emevi soyunu "TANRI" kabul ederler.

750'de Hz.Muhammedin küçük amcası Abbas Bin Mutallip'in soyundan gelenler iktidarı alınca "Emevi Irkçılığı" terk edildi ve Abbasiler iyi kötü 500 yıl kadar bu sayede saygınlıklarını, iktidarlarını korudular.



Ancak Emeviler hemen isyanlar çıkardılar,Vatikan ile Bizans İstanbul Ortodoks Patrikliği ile işbirliğine girdiler.
İ.S.899’da Karmatiler veya Kırmitiler olarak bilinen İsmailiye Mezhebi yanlıları “Fatimilerden olan halifenin (Mısırdaki Araplar) emirlerinin, kararlarının “ırk farkı” yüzünden geçerli olamayacağı iddiasıyla isyanlar çıkardılar ve Bahreyn, Kuveyt, Dakar bölgesinde özerk bir bölgeye hakim oldular.


İ.S.929'da Kabeyi basarak namaz kılanları kılıçtan geçirdiler ve  Kabe’deki  Hacer-ül Esved’i çaldılar. Daha sonra fidye karşılığında geri verirken, yakalanmamak için Kufe Camisinin bahçesine Cuma namazı sırasında bir bez içinde atarak kaçtılar. Bu olayda taş kırıldı ve üç kaba ve irili ufaklı parçalara ayrıldı. Bu günkü Kabe’de hacıların el yüz sürdüğü taş o kırık taştır. 

Dubai'den Semitik diktatörler arası görüşmeye ait bir görüntü
İslam "Hicaz Arabı" olmayan Bedeviler dahil diğer milletlerce bu zamanda sevildi. 

İşte, Necd'li Abdülvehhab'ın İngiliz malı "Vehhabilik" tarikatı, Mazenderani Bahaullah, Efgani ve Said-i Kürdi Deliüzzaman gibi "Emevi ve Yahudi" kökenli şatanistler Abbasilerin iktidarından beri sürdürdükleri "Vatikan-Bizans İstanbul patrikliği, Nasturi ve Gregoryen Ermeni" işbirliği bu gün de AKP-Fetoş ile Kürt, Ermeni, Kıbrıs Roman açılımı gibi "Semitik Kavimleri iktidar eden" açılımlarla sürmektedir. 

Bunlar Müslüman değil şatanist işbirlikçilerdir.

El Halife Ailesinin sembolü Aval-Öküzbaşlı Köpekbalığı Tanrı.

Bunlarda vatan, millet, eşitlik, özgürlük olmaz. Bunlar diğer kavimlere “köle-mevali” olarak bakarlar ve sadece kendi soylarını "özgür" kılacak işlere girerler. Bu yüzden "özelleştirme" faaliyetlerinde devletin bütün kurumlarının Vehhabilik tarikatını İngilizlerle kuran Necd'li Muhammed Abdülveehab'ın soyu ve destekçisi olan Suud ailesi, Dakar, Abu Dabi, Kuveyt, Basra'da hüküm süren Necd'li Abdülvehhab'ın soyundan El Halife ailesi , Nasturi, Ermeni, Grek (Yunan) ve Yahudilere gittiğini görmeniz boşuna değildir. Anılan bu kabileler,soylar aynı zamanda "Kripto Grek-Yahudi" kavimlerdir.Semitizm kavramı bu kabileleri ifade eder.

Bu işte bu "Yezidi-Semitik " örgütlenme, ihanetin ta kendisidir.!!!
Hamid Bin İsa El Halife-Bahreyn Kralı
Keykubat
Greklere (Yunan) satılan İDO-İstanbul Deniz Otobüsleri













 





 Daha koyarım böyle şeyler ama yazı bozuluyor.
adilyargic.

Masonların ve Yahudilerin kıyamette Allah'ın yeryüzünü Yahudilere teslim edeceği inancına dayalı olarak Türk ve Müslümanlar üzerinde "soykırımı içeren "Yecüc-Mecüc" siyaseti güttüklerine delil benim çok sayıda yazımın dışında yabancı kaynaklar da önemle işaret etmektedirler.
Başbakan RE.T.E'nin (RITE) ağzına "TÜRK" adı almamasındaki işin sırrı kendisinin de Mason Rotschild'lardan aldıkları desteklerle,Türk askerini arkadan vuran sıkıyı görünce de Ermeni ve Yezidi Kürt çetecilerle birlikte Ermenistan ve Gürcistan'a 1915'de kaçan, Süryanilerin yerleştirildiği Batum'lu olması yetmez mi?;
İşte bir video ama İngilizce;"10" bölümlük videonun ilki;

Bir de başbakanın kendi ağzında batılılara Hiristiyanlık dinine yaptığı hizmetleri dinleyiniz;