Blog başlığındaki "+40" UYARISINI GÖRDÜNÜZ MÜ?

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.

Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.

Tedbir olarak yanınızda sağlık ekibi bulundurunuz veya çıkınız! +40 :))

İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.


Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Yazılarımı ırkçı, etnik,dini ayrımcı bulanlar, Atatürk'e yapılan 26 Kürt isyanı, 25 suikastın arkasında ve 30 yıldır, 50.000 insanımızın ölümünde Kürt Yezidiliği ardında saklanmış gayrimüslüm azınlıkların olmadığını ispatlasın.

Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

29 Ocak 2015 Perşembe

ALLAH ENSEST SAVAŞINI KAYBETTİ Mİ?




Şiva-Parvati ve cinsellik sembolü Lingam
Ensest  (İncest-Lat.) yani, aile içi veya kan bağı ile üremenin kökeni dinlere dayanmaktadır.
Hinduluktan İslam'a kadar her dinde bir şekilde yaşanmakta ve sınırlanmaktadır.

Coğrafyamızda, Sabiler, Keldaniler, bu dinlerden doğan Tevrat, Ortodoks İncillerine inananlar, Kur'an, Kürt Yezidi kitabı Mushafı Reş'e inananlar Zerdüştler arasında ensest yaşamın her türüne rastlanılmaktadır.

Örneğin, Hindu tanrısı Şiva, kızkardeşi Sarayswati, Sümer Ay tanrısı Sin’in kızı İnanna’nın ki ileride İştar, Aştortet, Uzza, El Lat gibi adlarla da anılacak bu tanrıça, amcası Enki ile aşk yaşar, büyük dedesi Anu, dedesi Enlil ve babası Sin ile evlenir, 
Mısır’ın Osiris’i kızkardeşi İsis (Aysis) ile, Grek Zeus’u, kızkerdeşi, Hera ve sayısız kızları ile evlenir. Pers, Sümer, Akad, Babil, Asur, Mısır, Grek tanrılarından Amerika Kızılderili, Afrika yerlilerinin  tanrıları da insan şekilli, her şekle girebilen göklerden gelmiş, cin veya şeytanlar olarak bilinen bu tanrıların hepsi “ensest üreme” geleneğine sahiptirler.

Yarattıkları insanlardan doğan milletler de tanrılarını taklit ederek ensest yaşamı uygulamışlardır.

Sabilerin, “şeytan ibadetini emreden” 5.500 yıllık kutsal din kitapları Cin Ze Di Rba (Öğretmen Ze Cin’i/Hazine) kitabında Sabiler soylarını Adem’in üçüncü oğlu Şit’e ve onun soyundan gelen Nuh’a dayandırmaktadırlar.

Ensest Yunan Tanrı-çaları
Tevrat’ın Âdem ve Havva efsanesini bu kitaptan uyarladığı açıktır. Çünkü iki din kitabının yaratılış efsaneleri de birbirleri ile aynı sayılmaktadır. Örneğin Hale/Defne/Zeytin dalından Çelenk/Yeşil sarığın, çarığın, cübbenin, sağ elin, vaftizin, abdestin, yıldız falcılığının, büyünün, temellerinin kökenleri bu kitaptaki Evren Yaratılışı/Doğumu (Kozmoceni) mitlerinde yer alır. Bu değerler aynen İncil ve Kur’an’a da geçmiştir.


Adem’in üç erkek çocuğundan Habil’i Kabil öldürdüğünden, Kabil ve Şit’ten soyu  üremiştir.
Kız alacak başka soyları olmadığından hepsi birbirlerinin kızları, anaları, teyzeleri, halaları, yengeleriyle evlenmişlerdir. Aile içi tıbben “incest/ensest” şekilde üremişlerdir.
 Bu üreme şekli halen günümüzde Sabiler, Zerdüştler, Hindular, Ortodoks Yahudiler, Ortodoks Hristiyan mezheplerinin bazılarına inanılan ülkeler ile bazı Afrika ülkelerinde de yasal veya yasa dışı olarak yaşanmaktadır.

Hava, Adem’in kaburgasından genetik kopya ile üretilmiş, Adem’in parçasıdır;
Tevrat Yaratılış Kitabı 2. kısım, 21. ve 22.ayetler (Tevrat’ta Rab ve Yahweh olarak geçen tanrı, Kur’an’ın Allah’ıdır.);

Yar.2: 21 “RAB Tanrı Adem'e derin bir uyku verdi. Adem uyurken, RAB Tanrı onun kaburga kemiklerinden birini alıp yerini etle kapadı.
Yar.2: 22 Adem'den aldığı kaburga kemiğinden bir kadın Yaratarak (*)onu Adem'e getirdi.”

Yeğenle evlilik;
Yaratılış Kitabı 11. Kısım ayet 29;
Yar.11: 29 Avram'la Nahor evlendiler. Avram'ın karısının adı Saray, Nahor'unkinin adı Milka'ydı. Milka Yiska'nın babası Haran'ın kızıydı.”(Avram ‘İbrahim’, Harran ve Nahor, babaları Terah’ın, Kur’an’a göre de Azer’in üç oğludur. Harran da İbrahim’in ve Nahor’un erkek kardeşidir.Böylece Nahor, yeğeniyle evlenmiş olmaktadır. A.Yavuz)
 
LUT’UN KIZLARININ  BABALARINDAN ÇOCUK YAPMALARI

Yaratılış Kitabı 19. Kısım;
Yar.19: 31 Büyük kızı küçüğüne, "Babamız yaşlı" dedi, "Dünya geleneklerine uygun biçimde burada bizimle yatabilecek bir erkek yok.
Yar.19: 32 Gel, babamıza şarap içirelim, soyumuzu yaşatmak için onunla yatalım."
Yar.19: 33 O gece babalarına şarap içirdiler. Büyük kız gidip babasıyla yattı. Ancak Lut yatıp kalktığının farkında değildi.
Yar.19: 34 Ertesi gün büyük kız küçüğüne, "Dün gece babamla yattım" dedi, "Bu gece de ona şarap içirelim. Soyumuzu yaşatmak için sen de onunla yat."
Yar.19: 35 O gece de babalarına şarap içirdiler ve küçük kız babasıyla yattı. Ama Lut yatıp kalktığının farkında değildi.
Yar.19: 36 Böylece Lut'un iki kızı da öz babalarından hamile kaldılar.
Yar.19: 37 Büyük kız bir erkek çocuk doğurdu, ona Moav adını verdi. Moav bugünkü Moavlılar'ın atasıdır.
D Not 19:37 "Moav": "Babadan" anlamına gelir.
 
Lut peygamberin kızlarıyla zinasını konu alan karikatür.
Yazıları,olayı anlatan ayetlerin İngilizcesidir.
Muav olarak telaffuz edilen bu ad, Ebu Süfyan’ın oğlu, Halife I.Yezid’in babası Muaviye’nin de adının  “Muav’dan gelen” anlamına geldiğinden, Ebu Süfyan’ın soyunun kökeninin Lut peygamberin ensest üreyen Muav soyuna dayandığını düşündürmektedir.Kâbe’nin bereket tanrısı olan Hubel/Allah’ın putunun da peygamber Muhammett’ten 500 yıl kadar önce Moavlı Cürmühilerden alınıp Kâbe’ye getirilip konulması da Kureşyşlileri Moavllılarla akrabalıklarını delillendirmektedir.

Bu durumda, peygamber Muhammet’in kavmi Kureyş’in soyunu Yahudilere dayandırmak için“İsmail soyu” iddiası da özünü gerçekçiliğini yitirmektedir. Muhammedt'in Kureyş kavminin Luti olduğu görülmektedir. 
Soy davası güdenin soyunda bozukluk vardır derim hep.

Ayrıca Nisa Suresi 4:22.-4:23.4:24. ayetlerde düzenlenen evlilik ilişkileri, “İslam öncesi yapılanları “muaf” saydığından,( Örnek-Nisa “4:22. Geçmişte kalanlar hariç” diye başlar),  Hicaz Araplarının da Muavlılar gibi “ensest ürediklerine” delildir.
Hicaz Araplarının da Halife Ömerden din kültürümüze geçen "kız çocuklarını diri diri kuma gömme geleneğinin" da bizzat çocuğun annesinin, "kızının büyüdüğünde kendine rakip olup, köle pazarında satılmasına neden olmasın diye" yaptığını anlamak için üstün zeka olmaya gerek yoktur. Nisa suresiyle gelen bu kültür devrimi, ne yazık ki Müslümanlarca, "malın dıştan gelen gelin ve damatlara gitmesi korkusundan, asla tam olarak benimsenip uygulanmamış, Kur'an'ın devrimi güme gitmiştir.

Aynı surenin, ana,abla, hüçük kız kardeş, teyze, hala ve baba, ağabey, amca, dayı ve onların eşleri, çocuklarıyla ve onlardan olan çocuklarla evlilikleri yasaklamasına rağmen, özellikle Şafiler, Şiiler, Malikiler ve mezhep olarak görülmeyen ama bazı mezheplerden fazla inananı olan Aleviler ile iç Anadolu, Karadeniz Sünnileri arasında “anne-baba tarafı ayrımı yapılmaksızın” birinci derece yeğenle evlilikler hala yaşanmaktadır.

Bunlara sorulduğunda, peygamber ve sahabelerinin evliliklerini örnek göstermektedirler, ki,onların çoğu, geç yaşlarda tebliğ edilen İslamla tanıştıklarında, evliliklerini putperest Mecusi dinlerine göre yapmışlardı. Bu yanlış örnek alma şekli, peygamberden sonra düzeltilmedi ve elan da sürmektedir. 
Batı Anadolu ve Trakya Sünnileri arasında ise “baba tarafından kesinlikle yasak kabul edilen 1.derece yeğenlerle evlilik, anne tarafından olunca” tercih edilmese de fakirlik hallerinde hoş görülmektedir.

İbrahim peygamber ensest;

Yaratılış Kitabı 12.Kıısm, 17-20.ayetler;
Yar.12: 17 RAB Avram'ın karısı Saray yüzünden firavunla ev halkının başına korkunç felaketler getirdi.
Yar.12: 18 Firavun Avram'ı çağırtarak, "Nedir bana bu yaptığın?" dedi, "Neden Saray'ın karın olduğunu söylemedin?
Yar.12: 19 Niçin 'Saray kızkardeşimdir' diyerek onunla evlenmeme izin verdin? Al karını, git!"
Yar.12: 20 Firavun Avram için adamlarına buyruk verdi. Böylece Avram'la karısını sahip olduğu her şeyle birlikte gönderdiler.

Yaratılış Kitabı 20.Kısım;



Yar.20: 1 İbrahim Mamre'den Negev'e göçerek Kadeş ve Sur kentlerinin arasına yerleşti. Sonra geçici bir süre Gerar'da kaldı.
Yar.20: 2 Karısı Sara için, "Bu kadın kızkardeşimdir" dedi. Bunun üzerine Gerar Kralı Avimelek adam gönderip Sara'yı getirtti.
Yar.20: 3 Ama Tanrı gece düşünde Avimelek'e görünerek, "Bu kadını aldığın için öleceksin" dedi, "Çünkü o evli bir kadın."
Yar.20: 4 Avimelek henüz Sara'ya dokunmamıştı. "Ya RAB" dedi, "Suçsuz bir ulusu mu yok edeceksin?
Yar.20: 5 İbrahim'in kendisi bana, 'Bu kadın kızkardeşimdir' demedi mi? Kadın da İbrahim için, 'O kardeşimdir' dedi. Ben temiz vicdanla, suçsuz ellerimle yaptım bunu."
Yar.20: 6 Tanrı, düşünde ona, "Bunu temiz vicdanla yaptığını biliyorum" diye yanıtladı, "Ben de seni bu yüzden bana karşı günah işlemekten alıkoydum, kadına dokunmana izin vermedim.
Yar.20: 7 Şimdi kadını kocasına geri ver. Çünkü o bir peygamberdir. Senin için dua eder, ölmezsin. Ama kadını geri vermezsen, sen de sana ait olan herkes de ölecek, bilesin."
Yar.20: 8 Avimelek sabah erkenden kalktı, bütün adamlarını çağırarak olup biteni anlattı. Adamlar dehşete düştü.
Yar.20: 9 Avimelek İbrahim'i çağırtarak, "Ne yaptın bize?" dedi, "Sana ne haksızlık ettim ki, beni ve krallığımı bu büyük günaha sürükledin? Bana bu yaptığın yapılacak iş değil."
Yar.20: 10 Sonra, "Amacın neydi, niçin yaptın bunu?" diye sordu.
Yar.20: 11 İbrahim, "Çünkü burada hiç Tanrı korkusu yok" diye yanıtladı, "Karım yüzünden beni öldürebilirler diye düşündüm.
Yar.20: 12 Üstelik, Sara gerçekten kızkardeşimdir. Babamız bir, annemiz ayrıdır. Onunla evlendim.”

Tevrat’ta geçtiğine göre İbrahim peygamber, Hititliler zamanında yaşamıştır. Olayın geçtiği yerler de Hitit hakimiyet bölgeleridir. Alman Arkeologların yaptıkları Hattuşaş, Çatalhöyük gibi Hitit mekanları kazılarında elde ettikleri toprak kil tablerlerdeki Hitit yasaları ile anlaşmalarında “baldızla, birinci dereceyeğenle, aile içi evlilikler” yasaktır(Tıkla) ve cezası da ölümdür. Bunlara en güzel örnek de M.Ö. 1600 lerde Hitit Kralı III. Hattuşili’nin kız kardeşi ile evlendirdiği Hayasa kralının sarayına, ablasını ziyarete gelen baldızının ırzına geçtiği için öldürüp yerine tayin ettiği yeni kral ile bu konuda yaptığı yazılı anlaşma metnidir.
Bu anlaşma metni de İran, Irak, Suriye, Hicaz, Mısır ve Grek kültürlerinde yaygın olan ana-kızkardeş ve yakın akraba evliliklerini Hititlilerin onaylamadıkları için Tevrat’ta böyle bir düzenlemeyi belirlemiş olabileceğini düşündürmektedir.
Yukarıda da yazdığım gibi, Tevrat, İncil ve Kur’an açıkça aile içi ve yakın akraba evliliklerini yasaklamalarına rağmen bu yasağın bu dine inananlarca uygulanmaması, insana, “köprüyü geçtikten sonra dayı demeyi bırakan kurnazı” düşündürmektedir.

Yakup’un 1 derece yeğenle evliliği;
BÖLÜM 28

Yaratılış Kitabı 28.Kısım;

Yar.28: 1 İshak Yakup'u çağırdı, onu kutsayarak, "Kenanlı kızlarla evlenme(*)" diye buyurdu,
(*) İlk milliyetçilik veya kavmiyetçilik olayı.
Yar.28: 2 "Hemen Paddan-Aram'a, annenin babası Betuel'in evine git. Orada dayın Lavan'ın kızlarından biriyle evlen.”

Evlilik Yasaları;

Levililer Kitabı 18.Kısım;

Bu sapkınlıkları yapanların çoğu  Ortodoks Yahudi,
Hristiyan,Yezidi, Yahudi Kürtleri, Araplar ve kripto
Ermeniler ile Müslüman olmamış Gürcülerdir.
Aralarında Türkler de vardır elbet :)
Lev.18: 6 "'Hiçbiriniz cinsel ilişkide bulunmak için yakın akrabasına yaklaşmayacak. RAB benim.
Lev.18: 7 Annenle cinsel ilişkide bulunarak babanın namusuna dokunmayacaksın. O senin annendir. Onunla ilişki kurmayacaksın.
Lev.18: 8 Babanın karısıyla cinsel ilişki kurmayacaksın. Babanın namusudur o.
Lev.18: 9 Annenden ya da babandan olan, ister seninle aynı evde doğmuş olsun, ister olmasın üvey kızkardeşlerinden biriyle cinsel ilişki kurmayacaksın.
Lev.18: 10 Kızının ya da oğlunun kızıyla cinsel ilişki kurmayacaksın. Çünkü onların namusu senin namusundur.
Lev.18: 11 Babanın evlendiği kadından doğan kızla cinsel ilişki kurmayacaksın. Çünkü o babandan olmadır, senin kızkardeşin sayılır.
Lev.18: 12 Halanla cinsel ilişki kurmayacaksın. Çünkü o babanın yakın akrabasıdır.
Lev.18: 13 Teyzenle cinsel ilişki kurmayacaksın. Çünkü o annenin yakın akrabasıdır.
Lev.18: 14 Amcanın namusuna dokunmayacaksın. Karısına yaklaşmayacaksın, çünkü o senin yengendir.
Lev.18: 15 Gelininle cinsel ilişki kurmayacaksın. Çünkü oğlunun karısıdır. Onunla ilişki kurmayacaksın.
Lev.18: 16 Kardeşinin karısıyla cinsel ilişki kurmayacaksın. Çünkü o kardeşinin namusudur.
Lev.18: 17 Bir kadının hem kendisiyle, hem kızıyla cinsel ilişki kurmayacaksın. Kadının kızının ya da oğlunun kızıyla cinsel ilişki kurmayacaksın. Çünkü onlar kadının yakın akrabasıdır. Onlara yaklaşmak alçaklıktır.
Lev.18: 18 Karın yaşadığı sürece onun kızkardeşini kuma olarak almayacak ve onunla cinsel ilişki kurmayacaksın.(Baldızla evlilik yasağı)
Lev.18: 19 "'Âdet gördüğü için kirli sayılan bir kadınla cinsel ilişki kurmayacaksın.
Lev.18: 20 Komşunun karısıyla cinsel ilişki kurarak kendini kirletmeyeceksin.

Eş cinsellik ve Hayvanla cinsellik yasakları;
Lev.18: 22 Kadınla yatar gibi bir erkekle yatma. Bu iğrençtir.

Lev.18: 23 Bir hayvanla cinsel ilişki kurmayacaksın. Kendini kirletmiş olursun. Kadınlar cinsel ilişki kurmak amacıyla bir hayvana yaklaşmayacak. Sapıklıktır bu.

Yasakların Gerekçesi;
Lev.18: 24 "Bu davranışların hiçbiriyle kendinizi kirletmeyin. Çünkü önünüzden kovacağım uluslar böyle kirlendiler.

Bunlara uymayanlara verilen ceza “ÖLÜM/RECM” dir;
Oğlunun tecavüzüne alışan kadın itiraf etti.

Lev.20: 10 "'Biri başka birinin karısıyla, yani komşusunun karısıyla zina ederse, hem kendisi, hem de zina ettiği kadın kesinlikle öldürülecektir.
Lev.20: 11 Babasının karısıyla yatan, babasının namusuna leke sürmüş olur. İkisi de kesinlikle öldürülecektir. Ölümü hak etmişlerdir.
Lev.20: 12 Bir adam geliniyle yatarsa, ikisi de kesinlikle öldürülecektir. Rezillik etmişler, ölümü hak etmişlerdir.

EŞCİNSELLİK SUÇU
Lev.20: 13 Bir erkek başka bir erkekle cinsel ilişki kurarsa, ikisi de iğrençlik etmiş olur. Kesinlikle öldürülecekler. Ölümü hak etmişlerdir.


Yakılarak Ölüm Cezası;
Lev.20: 14 Bir adam hem bir kızla, hem de kızın annesiyle evlenirse, alçaklık etmiş olur. Aranızda böyle alçaklıklar olmasın diye üçü de yakılacaktır.

Hayvanla İlişki
Lev.20: 15 Bir hayvanla cinsel ilişki kuran adam kesinlikle öldürülecek, hayvansa kesilecektir.
Lev.20: 16 Bir kadın cinsel ilişki kurmak amacıyla bir hayvana yaklaşırsa, kadını da hayvanı da kesinlikle öldüreceksiniz. Ölümü hak etmişlerdir.

ZİNA DAVASI

Yasa Kitabı 22.Kısım;

Yas.22: 22 "Eğer bir adam başka birinin karısıyla yatarken yakalanırsa, hem kadınla yatan adam, hem kadın, ikisi de öldürülecek. İsrail'den kötülüğü atacaksınız.
Yas.22: 23 "Eğer bir adam kentte başka biriyle nişanlı erden bir kızla karşılaşır ve onunla yatarsa,
Yas.22: 24 ikisini de kentin kapısına götürecek, taşlayarak öldüreceksiniz. Çünkü kız kentte olduğu halde yardım istemek için bağırmadı; adam da komşusunun karısıyla ilişki kurdu. Aranızdaki kötülüğü ortadan kaldıracaksınız.

TECAVÜZ DAVASI
Yasa Kitabı 22. Kısım;

Yas.22: 25 "Eğer bir adam kırda nişanlı bir kızla karşılaşır, onu yakalayıp tecavüz ederse, yalnız tecavüz eden adam öldürülecek.
Yas.22: 26 Kıza hiçbir şey yapmayacaksınız. Çünkü kızın ölümü hak edecek bir günahı yoktur. Bu, komşusuna saldırıp onu öldüren adamın davasına benzer.
Yas.22: 27 Adam kızı kırda gördüğünde nişanlı kız bağırmışsa da onu kurtaran olmamıştır.
Yas.22: 28 "Eğer bir adam nişanlı olmayan erden bir kızla karşılaşır, tutup onunla yatarsa ve bu ortaya çıkarsa,
Yas.22: 29 kızla yatan adam kızın babasına elli gümüş verecek. Kıza tecavüz ettiği için onu karı olarak alacak ve yaşamı boyunca onu boşayamayacaktır.

İsrailliler Rab'den Uzaklaşıyor

Günümüzün sapkın pedofilik din adamları
Hakimler Kitabı 2.Kısım;
Hak.2: 10 Bu kuşaktan olanların hepsi ölüp atalarına kavuştuktan
sonra, RAB'bi tanımayan ve O'nun İsrail için yaptıklarını
bilmeyen yeni bir kuşak yetişti.
Hak.2: 11 İsrailliler RAB'bin gözünde kötü olanı yaptılar, Baallar'a*
taptılar.
Hak.2: 12 Kendilerini Mısır'dan çıkaran atalarının Tanrısı RAB'bi
terk ettiler.
Çevrelerinde yaşayan ulusların değişik ilahlarına
bağlanıp onlara taparak RAB'bi öfkelendirdiler.
Hak.2: 13 Çünkü RAB'bi terk edip Baal'a ve Aştoretler'e* taptılar.

Hak.2: 14 Bunun üzerine RAB İsrail'e öfkelendi. Onları, her şeylerini
alan yağmacıların eline teslim etti; artık karşı koyamadıkları
çevredeki düşmanlarının kölesi yaptı.

Hak.2: 15 RAB söylediği ve ant içtiği gibi, onlara karşı olduğundan,
savaşa her gittiklerinde yenilgiye uğradılar. Büyük sıkıntı içindeydiler.
Hak.2: 16 Sonra RAB onları yağmacıların elinden kurtaran Hakim çıkardı.

Hak.2: 17 Ama Hakini de dinlemediler. RAB'be vefasızlık ederek
başka ilahlara taptılar. RAB'bin buyruklarını yerine getiren ataları gibi davranmadılar, onların izlediği yoldan çabucak saptılar.
Hak.2: 18 RAB onlar için ne zaman bir hakim çıkardıysa, onunla
birlikte oldu; hakim yaşadığı sürece onları düşmanlarının elinden
kurtardı.
Baskı ve zulüm altında inledikleri zaman RAB onlara acıyordu.

Hak.2: 19 Ne var ki, Hakim ölür ölmez yine başka ilahlara
bağlanıyor, onlara kulluk edip tapıyorlardı. Bu yolda atalarından
beter oldular. Yaptıkları kötülüklerden ve inatçılıktan vazgeçmediler.
Hak.2: 20 RAB bu yüzden İsrail'e öfkelenerek şöyle dedi: "Madem bu
ulus atalarının uymasını buyurduğum antlaşmayı bozdu ve sözümü dinlemedi,
Hak.2: 21 ben de Yeşu öldüğünde bu topraklarda bıraktığı ulusların
hiçbirini artık önlerinden kovmayacağım
.

Tevra'tan dönen, Müslüman görünümlü Ortodoks Yahudi Adnan Oktar, din adına ,
dinci sosyeteye kadın-erkek fahişe temini yapmaktadır.

KUR’AN’A GÖRE EVLİLİK VE EŞ CİNSELLİK

Nisa Suresi 4;

Eş Cinsellik Konusu;

4: 15. Kadınlarınızdan eşcinsellik/sevicilik yapanlara karşı içinizden dört tanık getirin; eğer tanıklık ederlerse o kadınları, ölüm canlarını alıncaya ya da Allah kendileri için bir yol açıncaya kadar evlerde tutun.
4:16. Eşcinselliği içinizden iki erkek yaparsa onlara eziyet edin. Bu ikisi tövbe eder, durumlarını düzeltirlerse onlara eziyetten vazgeçin. Allah Tevvâb'dır, tövbeleri çok kabul eder; Rahîm'dir, merhametine sınır yoktur.

Evlilik Düzenlemesi;

4:22. Geçmişte kalanlar hariç, babalarınızın nikâhlamış olduğu kadınlarla evlenmeyin. Böyle bir şey açık bir edepsizlik, nefret gerektiren bir kötülüktür. Çirkin bir yoldur bu.

4:23. Size, şu kadınlarla evlenmek haram kılınmıştır: Analarınız, kızlarınız, kız kardeşleriniz, halalarınız, teyzeleriniz, erkek kardeş kızları, kız kardeş kızları, sizi emziren süt anneleriniz, süt kız kardeşleriniz, karılarınızın anneleri, kendileriyle birleştiğiniz hanımlarınızdan doğmuş olup evlerinizde oturan üvey kızlarınız -eğer anneleriyle birleşmemişseniz o takdirde sizin için bir günah yoktur- ve sulbünüzden gelen oğullarınızın karıları. İki kız kardeşi birlikte almanız da haram kılınmıştır. Eskide kalanlar müstesna. Allah çok affedici, çok merhametlidir.
 
4:24. Harpte elinize geçmiş kadınlar hariç olmak üzere, nikâhlı kadınlarla evlenmeniz de haram kılınmıştır. Bu, üzerinize Allah'ın yazdığıdır. Bunlar dışındakileri, mallarınızı vererek almanız; şunu bunu dost tutmayarak iffetli yaşamanız, zina etmemeniz şartıyla size helal kılınmıştır. Kendilerinden nimetlendiğiniz kadınların mehirlerini onlara bir hak olarak verin. Mehir kesişmeden sonra karşılıklı hoşnutluğa bağlı hallerde üzerinize günah yoktur. Allah, her şeyi bilir, tüm hikmetlerin sahibidir.”

Nisa Suresi ile düzenlenen evlilik ilişkilerinde, Tevratta karşılığı “ölüm cezası olan”  ilişkilere bakılarak Kur’anda en azından “günah” olarak tanımlanması gerekirken, “haram” olarak tanımlanması dikkat çekicidir.
ıHaram” tanımlaması  ile “devletli Din” olarak gelen İslam’ın, yaşamak için Nisa 4;23 Eskide kalanlar müstesna. Allah çok affedici, çok merhametlidir.” ifadesi ile birlikte düşündüğümüzde, İslam’a henüz girmiş veya İslam’ın tebliğinden sonra girecek olanlar ile, malını yabancılara miras bırakmaktan korkan çok sayıdaki sahabe, seyit ve ensarın ürkütülmeleri önlenmek amaçlanmış olabilir. İslam’In siyasi ayetleri çoktur. Ama , bu kadar sapkın yaşayan Hicaz Arapları için büyü bir sosyolojik kültür devrimidir.
 
Müslümanların bile uymadıkları bu emirler sayesinde Müslüömanlar arasında 1.derece yeğenle evlilik geleneği ile ensest konuusnda İslam başarıya ulaşamamış görünmektedir.
Dünyanın bir çok ülkesinde ebeveyn-çocuk eilikisi ve evlilikleri ölümden hapse kadar yasaklanırken, Rusya, Hollanda, İsveç gibi bazılarında reşit olma halinde her türlüsünü serbest saymaktadır.

Yukarıdaki onca Tevrat ayetine rağmen İsrail’de “incest/ensest” rızaya dayalı olarak bu gün serbesttir.
Ülkemiz Türkiye’de de  çocuk ve yetişkin kardeş evlilikleri, amca, dayı, hala, teyze ve üvey kardeş evlilikleri hukuken yasaktır. Birinci derece yeğenler ile evlilik serbesttir. Buna rağmen, devlet idaresinin yetersiz kaldığı doğu, güney doğu Anadolu bölgelerinde geleneklere göre yaşam devam etmektedir. Ülkenin kuzey, batı, orta Anadolu bölgelerinde yasalar uygulanabilmektedir.

Fransa’da ensest yasası 1810’da Napolyon I  tarafından kaldırılmıştır. 2010 yılında, cinsel taciz, tecavüz hallerinde ceza yasası düzenlenemsi yapılmış olup, yetişkinlerde rızaya dayalı olarak serbesttir.
Cinsel sapkınlık, Haçlı ülkelerinin siyasi
dayatmalarının başında gelmektedir.
Finlandiya’da, “öz evlat ve torun ile ilişki” iki yıla kadar hapis ise de uygulandığına dair şüpheler vardır. Reşitlik halinde Rusya, İsviçre, Hollanda, İsveç gibi ülkelerde sınır yoktur. Portekizde ise “ensest suç tanımı yapılmadığı bilinmektedir.

En az altı bin yıldır, yarattığı insanlara "cinsel ilişki yasakları" koyan, cennet ve cehennem tezatları ile korkulara düşüren tanrının tüm çabalarına rağmen ensest artmaktadır.

Adlarını verdiğim Avrupa ülkelerinin tümü Tevrat okuyan Hristiyan, Yahudi toplumları olmalarına bakılırsa, Tevrata dayalı İslam ile de Allah’ın “ensest ve eşcinsellik yasağında”, bütün haklılığına rağmen", savaşı kaybettiği görülmektedir.

Haritanın kaynağı wikipedyadır. Tıkla

ALLAH ÜLKEMİZDE DE ENSEST SAVAŞINI KAYBETMİŞTİR. İŞTE DİYANETİN AÇIKLAMASI;

"Diyanet İşleri Başkanlığı, internet üzerinden yöneltilen, "Bir babanın öz kızına duyduğu şehvet, karısıyla olan nikâhını düşür mü?" sorusuna, "Babanın şehvetle kızını öpmesi ya da şehvetle ona sarılmasının nikâha bir etkisi yoktur" ve "Babanın kızını kalın elbiselerden tutarak ya da vücuduna bakıp düşünerek, şehvet duyması, bu tür bir haramlık oluşturmaz. Ayrıca kızın, 9 yaşından büyük olması gerekir" ifadelerinin yer aldığı skandal bir yanıt veridi."
Haberin yayınlandığı ilk haberde geçen açıklama metni şöyle;
“ Akıl almaz ifadeler


İşte o, “Bir babanın öz kızına duyduğu şehvet, karısıyla olan nikâhını düşür mü?” sorusuna verilen kapsamlı cevap:
“Babanın kendi öz kızını öperken şehvet duyması durumunda nikâhın ne olacağı konusunda görüş ayrılığı vardır. Bazı mezheplere göre, babanın şehvetle kızını öpmesi ya da şehvetle ona sarılmasının nikâha bir etkisi yoktur (bkz. İbn Rüşd, Bidayetü’l-Mücdehid, Mısır 1975, II, 33; İbn Kudame, el-Muğni, VII, 486; İbn Cüzey, el- Kavaninü’l Fıkhiyye, 138). Hanefilere göre ise; babanın, kızını şehvetle öpmesi, kızına şehvetle sarılması durumunda kızın annesi bu babaya haram olur. Ancak bu tür sonuç doğuracak tutmanın, teni tenine değerek olması ya da altının sıcaklığını iletecek kadar ince bir örtüden olması gerekir. Kalın elbiselerden tutarak ya da vücuduna bakıp düşünerek, şehvet duymak, bu tür bir haramlık oluşturmaz. Ayrıca kızın, 9 yaşından büyük olması gerekir. Şehvet duymanın işareti, erkeğin organında bir uyanma, uyanıksa uyanışının artması, kadının da kalbinin heyecanla çarpmasıdır.”
Öğleden sonradan itibaren paylaşılmaya başlanılan bu haberin doğruluğunu test etmeye karar verdiğimde arkadaşlar aşağıdaki linki paylaştılar.
Bunlar nasıl insanlar artık takdirlerinize bırakıyorum.
Bu adamlara kim nasıl Müslüman diye itimat edip oy verdiyse, demek ki bu sapıklıkları onaylayan sapıktır, sapıklardır.
Alaeddin Yavuz
Haberin linki için tıkla;
http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/...
Diğer ilk haber metni; http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/...


Alaeddin Yavuz/
Alaeddin Yavuz wordpress
keykubat
/adilyargic
/ adilyargicc