Blog başlığındaki "+40" UYARISINI GÖRDÜNÜZ MÜ?

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.

Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.

Tedbir olarak yanınızda sağlık ekibi bulundurunuz veya çıkınız! +40 :))

İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.


Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Yazılarımı ırkçı, etnik,dini ayrımcı bulanlar, Atatürk'e yapılan 26 Kürt isyanı, 25 suikastın arkasında ve 30 yıldır, 50.000 insanımızın ölümünde Kürt Yezidiliği ardında saklanmış gayrimüslüm azınlıkların olmadığını ispatlasın.

Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

15 Ocak 2009 Perşembe

İBNE AMERİKA’NIN IBNE SIYASETLERI

İBNE AMERİKA’NIN İBNE SİYASETLERİ

Amerika ve Avrupa Birliğinin ülkemize yıllardır yaptığı dayatmalardan birisi de “eşcinsellik” dayatmalarıdır.

Yahudilerin kitabı olan Tevrat’ta ve Hıristiyanların “İlk Ahit yani Tekvin” olarak adlandırdıkları kitabın ;

“Yar.13: 12 Avram Kenan topraklarında kaldı. Lut ovadaki kentlerin arasına yerleşti, Sodom'a yakın bir yere çadır kurdu.

Yar.13: 13 Sodom halkı çok kötüydü. RAB'be karşı büyük günah işliyordu.” Ayetleri,Lut kavminin yok edilme gerekçesini anlatmaktadır.

Ancak,Tevrat’ın tanrısı,kendisine eşcinsel erkek insanlar seçer.Hem de olduğu gibi 12 Yahudi kabilesinden bir kabilenin tüm erkeklerini.

İşte Tevrat ayetleri;

“”Sayım.8: 5 RAB Musa'ya şöyle dedi:

Say.8: 7 Onları arındırmak için şöyle yapacaksın: Günahtan arındırma suyunu üzerlerine serp; bedenlerindeki bütün kılları tıraş etmelerini, giysilerini yıkamalarını sağla. Böylece arınmış olurlar.

Say.8: 14 Levililer'i öbür İsraillilerin arasından bu şekilde ayıracaksın. Levililer benim olacak.”

Say.8: 16 Çünkü İsrailliler arasından Levililer tümüyle bana verilmiştir. İlk doğanların, İsrailli kadınların doğurdukları ilk erkek çocuklarının yerine onları kendime ayırdım.””

Hz.İbrahim sonrası,Hıristiyanlık öncesi Yunanlı filozoflara da bir göz atalım.Ne de olsa Avrupa’lının kökeni bunlardır.

En azından Avrupalılar öyle kabul ettikleri için 19.yy’da Yunanistan’ı kurdular.

Homeros, kadınlar hakkında neler demiş?

Karısı tarafından öldürülen, yeraltı dünyasında artık salt donuk, mavi bir gölge gibi var olan Agamemnon’un, Odyseus’a, söylediklerini okuyalım;

“Sen de ders al bundan,
Yumuşak olma karına,
Güvenip ona açma tekmil düşüncelerini,
Ara sıra açıl ona,
Ara sıra fikrini sakla,
Çok gizli yanaştır gemini, sevgili baba toprağına,
Görünme kimseye sakın, güven olmaz, kadın milletine. “

Acımasızlık, Yunan tanrıçalarının başlıca özelliklerinden biridir. Tanrılar ise daha bir insana yakındır. Hera’nın korkunç öfkesinin kurbanı olan, Herakles kadar, acımasızca işkence görmüş ve amansızca izlenmiş bir başka yaratık daha var mıdır şu yeryüzünde.” (s522)

Tevrat ve eski Yunanlılar bunları yazar da,Yahudileri kıyamette kurtaracak Kral olarak doğumu beklenen Hz.İsa ve İncil’i neler anlatır.Onlara da bakalım;

Hz.İsa yaşamı boyunca bir tek kadınla birlikteliği tespit edilmeyen bilinen tek peygamberdir.En azından ben öyle biliyorum.Tevrat,Zebur,İncil ve Kuran’da başka böyle bir peygambere ben rastlamadım.

İsa'yı Gay kabul eden eşcinsellerin ayinleri.
İsa yeryüzünde yaşayan bizlerin de “Güvey”i olduğunu söyler,yani “damat”.

İncil 9:14 “Bunun üzerine Yahya’nın öğrencileri İsa’ya yaklaşıp sordular:”Neden Ferisiler ve biz oruç tutuyoruz da,öğrencilerin oruç tutmuyor?”

9:15 “İsa onları şöyle yanıtladı:”Güvey” kendileriyle birlikteyken,yakınları yas tutar mı?Ama güveyin onlardan alınacağı günler gelecek,o zaman oruç tutacaklar.”

Kıyamette,insanlardan yenilenen dünyada yaşamalarına izin verilmesi karşılığında alınacak fidye de insandır.

12 Yahudi kabilesinden seçilecek 144.bin kişiden üreyecek “144.000 ilk erkek çocuk” kurtulmalık” yani “fidye“ olarak alınıp götürülecektir.Hem de “bakir,kız oğlan kız” olmaları şartı ile.

"Yuhanna Vahiy-Kuzu ve Kurtulanlar “1-5...Yeryüzünden kurtulmalık karşılığında sağlanan 144.000 kişiden başka hiç kimse bu ezgiyi öğrenemiyordu."
Bunlar kadınlarla ilişki sonucu lekelenmeyenlerdirÇünkü kız oğlan kızdırlar.Kuzu (İsa) her nereye giderse Onun ardı sıra gidenlerdir.İnsanlık içinden Tanrıya ve Kuzuya “kurtulmalık” karşılığında sağlanan ilk üründürler.
Ağızlarında hiçbir yalan bulunmadı.Suçsuzdurlar."

Kadından doğanların İncil’e göre durumları;

Matta 11:11 “Doğrusu size derim ki,kadınlardan doğanlar içinde Vaftizci Yahya’dan üstün olanı çıkmamıştır.Ama ,göklerin hükümranlığında en küçük olan ondan üstündür.”

Yani,kadınla ilişkiye girmek kirlenmek,kadından doğmak ta aşağılanmanın baş nedeni. Tanrı, insanları aşağılamak için “kadını ve kadından üreme” şeklini biz kullarına seçmiş.

Şimdi de ünlü Hıristiyan alimlerinin “kadınlara bakışlarına" bakalım;

"Kadın alçak bir yaratıktır..." Augustinus (354-430)

"Bir kadın gördüğün zaman o şeytandır bir çeşit cehennemdir" Papa II. Pius (1405-1464)

"Kadınların en büyük şerefleri erkekleri doğurmalarıdır" Martin Luther

Şimdi,tarih boyunca yaptıkları soykırımlar,cinayetler,cadı ve Hıristiyan olmayanları İsa’ya inanmadıkları için diri diri yakmalarını aşağıdaki linklerden okuyabilirsiniz ama,ben size biraz daha farklılılarını anlatayım;

Yıl,1945 Japon’lar Amerika’lılara karşı çok sıkı bir direniş mücadelesi vermektedirler.”Türklerin anayurdu” olarak belirledikleri,Pasifik ada halkları ile iki Amerika kıta halklarını 500 yıl boyunca soykırımdan geçirmiş Amerika’lılar,yukarıdaki “İbneliklerine” yakışır bir şekilde büyük bir ibnelik daha yaparlar.

Projeleri de daima “12” ye dayalıdır;

Askerlerini de, eski Yunan’ın Teb şehir halkı gibi “birbirine aşık erkek askerlerden” seçtiği her halinden belli olan Amerika,Japonya Hiroşima üzerine bomba atacak uçağı da “12 “ kişilik bir oğlan grubuna teslim etmiştir.

"Enola Gay-Yalnız İbne" Uçağı ve pilotu.
Pilot 2007'de öldü.
Uçağa koydukları ad da “Enola Gay” dir.İngilizce adlar sözlüklerinden beş altı tane deneyince “Enola’nın” anlamı hakkında yaklaşık bir anlam çıkarabildim.

Bir anlamı,5000 civarında nüfusu olan bir Amerikan kasabası,aynı zamanda kadın-erkek adı ve uçağın pilotu Paul Tibbets’in de annesinin adıdır.

Kelime anlamı da “yalnız eşcinsel oğlan-kadın” dır.
Enola Gay=”Yalnız ibne” demektir.

Şimdi biraz da uçak hakkında bilgi verelim;
Enola Gay B29 Superfortress tipi bir bombardıman uçağıdır.Boeing Aircraft company -Glenn L.Martin Company-Omaha-Nebraska’da 18 5.1945’de üretilmiş,telsiz kodu,12 veya 82 dir.

Sahibi ABD Ordusu Hava Kuvvetleridir.

18.Mayıs.1945’de hizmete girmiş,06 Ağustos 1945’de,”little boy” yani “küçük ibne- oğlan” adlı ilk atom bombasını Hiroşima üzerine,pilot Albay Paul Tibbets’in idaresinde 12 kişilik personelinden bombacı Binbaşı Thomas Ferebee tarafından bırakılmıştır.

Üç gün sonra Nagazaki üzerine,“Bockscar” adlı diğer bir B29 bombardıman uçağı olan “Fat man-Şişman Adam” adlı atom bombasını Binbaşı Charles W.Sweney ile bırakır.

VE BİZDEKİ ERGENEKON;

Bu da,Amerika'nın başımıza musallat ettiği,
"Ergenekon İbnesi"
Yaklaşık iki yıldır her akşam haber bültenlerinde bitmeyen,tükenmeyen “Ergenekon” sorununu
da Amerika,kendisinin Sabetayist bir aile çocuğu ve eşcinsel-ibne” olduğunu söyleyen Tuncay Güney adlı bu oğlanla gerçekleştirmiştir.

Bu Amerika gerçekten olağanüstü bir “ibne”. Tanrısından,peygamberine (Hz.İsa tanrı’nın oğlu Tanrıdır onlara göre,Müslümanlara göre peygamberdir.),filozofundan siyasetçisine,askerinden kullandığı ajan işbirlikçilerine kadar “tümü ibne”.

Bu ibne oğlanın bu kadar gizli bir kadroyu ıcığına cıcığına deşifre edecek kadar içlerine işlemesinde de bu gencin “ibneliğinin” mi yoksa Amerika’lı bazı ibnelerin mi payları var onu da takdirlerinize bırakıyorum.

İbne Amerika'nın Kokainman Başkanının B.O.P
ortağı olan bizim başbakan R.T.Efendi.

Bu kadar ibne arasında sizce sağlam kalır mı?
İkisi de milletvekillerini,İsa'nın oğlanları gibi
kayıtsız bir itaat içinde yönetiyorlar.
Büyük bir idarecilik başarısı.













Adilyargic

http://en.wikipedia.org/wiki/Enola_Gay

http://www.uslanmam.com/ilginc-bilgiler/145944-kilise-ve-skandallar.html

http://images.google.com/imgres?imgurl=https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEijzicQYvOMCjnBk7hIFBXStNMXVguGz_WY8TMMQi-aK6Hgnpfzt9oEJ3Crwt4TEua9aP0W_J6FMLl4IzaPPBN0NT95qVibYm5ugVJG1tbefqfmhsiAWQFoEfo9TIbyow8vBakiooaZ7mw/s400/6447.jpg&imgrefurl=http://anadoluhaber.blogcu.com/kissinger-turkiye-ye-1-numara-icin-geldi_11550321.html&usg=_