3 Mart 2024 Pazar

#YAHUDİLERDE KRALLIK VE PEYGAMBERLİK GELENEKLERİ

YAHUDİ PEYGAMBER VE KRAL SEÇİLMESİ


Tevrata göre önce ALLAH'ı tanıyalım. 

Allah insan gibi yiyip içen, kadın, erkeklerle cinsel ilişki kuran, kendilerini ona adamalarını, düşman gösterdiği milletleri yok ettirip, ganimetlerinden pay verilmesi gibi hizmet ihtiyaçları da olan, tahıl, meyve, süt, yumurta, hayvan ve sadece Levi soyundan (Çölde Sayım 1;47-48-49-50...54) insan kurbanı, kadın ve erkek eşler isteyen bir tanrıdır. 

Allah Levi soyu bir kurbanı boğmuş, yemeye hazır.
Bu resim mitolojiktir, Yahudiler yapmış onlsrin sayfalarından aldım.

Levi Soyu Allah'a ve kutsal emanetlere sahip çıkmakla gorevlendiriliyor;
Levililer Allah'ın her işine bakan
özel kabiledir.


İran Şahı Allah'ı 20 gun hapsediyor,
melek  Mikail kurtariyor.



Sadece, kendisini kovan, hapseden diğer tüm milletlerden ÖÇ ALMAK için kullanmak üzere yarattığı

 Yahudi soyunun Tanrısıdır.





Yahudilerde Kralları tanrı Yahve Yakup ve son Davut soyundan seçer, Peygamberler Yakup-Harun peygamberler soyundan gelir. Peygamberler kendilerine yapılmış iki şehirde yaşarlar. Bir haber olmadıkça da krala yaklaşmazlar.


Yahudi tanrısı Yahweh
insani ihtiyaçları olan bir tanrıdır.

Kral Saul, Davut'un kral olmasını destekleyen Edom, Eriha, Beytel, (2Krallar1;3-15) iki peygamber sehrini yakar, peygamberlerden 70 kişiyi öldürür. 2.Krallar kitabında Yahudi peygamberleri cenabet olmamak için aralarına KADIN almazlar.  
Erkekle yapılan cinsel ilişki cenabetlik sayılmaz.

Yoldan çıkan peygamberler ve krallara birbirilerini yok etme görevi verilir.

Hz İsa peygamber değil "Ben İsa, kiliseler için size bu şeylere şehadet etmek üzre meleğimi gönderdim. Ben Davudun kökü ve zürriyeti, parlak sabah yıldızıyım.. " şeklinde Tanrı Kral olduğunu söyler.



Yahudi soyunu Tevrat Yaratılış İbrahim kitabı, İbrahim peygamber oğlu İshak, onun oğlu Yakup (topuk tutan, doğarken ikizi Esav'ın topuğuna tutunarak birlikte doğan, hileci demektir) onun oglu Yusuf ve ikizinden önce doğmak isteyen İran tanrısı Zurvan'ın karnını yararak ağabeyi Hürmüz'den önce doğarak 16.000 yıllığına dünyanın egemenliğini alan Ehriman/Erman benzeri, annesinin karnını yararak doğarken öldüren Bünyamin (Sağ elimin oğlu demek) şeytanı soyları Yahudidir.




Yakup Yusuf'un ilk oğlu
Manaşe'ye peygamberlik,
krallik vermez

Yusuf'un öldüğüne inandırılan Yakup, Yusuf'un anası Rahel'den tekrar erkek çocuk ister.
Sonuç , çocuk olur kadın ölür 


İlk baba İbrahim'den, İshak,
Yakup,Yusuf ve Bünyamin'e kadar peygamberlik ve krallık yoktur.
Çünkü hükmedecek toplum yoktur. 

Harappa Sabi dinini fatkli uygulayan Mısır'da 400 yıl kölelik ederek kavim olan Yahudilerin Musa ile başlayan Tanrı Kral ve peygamberlik geleneği 



YASANIN TEKRARI 7:2
YAHUDİ OLMAYANI YOK EDİN diyen bir tanrının İNSANLIĞA KÖTÜLÜKLERDEN KORUNMAK IÇIN YOL GÖSTERİCİ REHBER OLAN PEYGAMBERLER GÖNDERDİĞİNE İNANMAK AKIL HASTALIĞIDIR

Kudüs Yahudiler Mısır'da çoğalsın diye Yahveh/Elohim/Allah'ın kuluçkaya yatırdığı yıllardan önce de vardı. Aşera putlarına Tapınak Fahişeliği Kültlerine göre yapılan ibadet merkeziydi.
Yahudiler yokken KADEŞ adıyla vardı. Sonradan Yahudiler Kadeş'i ele geçirip  Kudüs yapıncaya kadar bu fuhuş merkezinde fahişelik ettiler.
Erkek fahişe din adamlarına da, Kafes adından Kadeşa, Kodeş, Godoş dediler.








Ibrahim'in ilk oğlu İsmail, İshak'ın ilk oğlu Esav, Yakup'un ilk oğlu Ruben, Yusufun ilk oğlu Manaşe'ye peygamberlik de krallık ta verilmemiştir.

Hz Muhammet de İsmail soyundan, Suriye Kenan'dan 1500km güneye Hint Okyanusu ülkesi Yemen'e sürgün edilmiş Adnan'ın kabilesindendir.

Bu halkı tanrıları Yahve/Adonay lanetleyip çöle sürdüğü için, Misir'dan Musa önderliğinde çıkan Yahudiler İsmail soyu "İsmailiyeliler" ile, Aramiler, Filistinliler ile olduğu gibi çetin savaşlar yapmışlardır.

Muhammet Roma imparatoru Herakles'in emriyle, dedesi Abdülmutallip, onun yeğeni Mekke Nasturi kilisesi baş keşişi Varaka, onun amiri Arabistan kiliseleri episkoposu rahip Bahira tarafından, Katolik-Ortodoks-Mecusi Hıristiyanlıkları BIRLEŞTİREN BAYRAKTAR(Aramice İSLÂM) bir din yaparak, çöken Sasani ülkesi halklarını Roma- Bizans KÖLELERİ yapacak bir dine peygamber seçilmiştir.






Proje başarılı olmuş, 1400 yıldır İslâm dünyası kendini bağımsız hissettirilen, aç bırakılıp soyulan toplumlar olmuştur.

Hala da öyledir.

Yahudi ve Muhammet peygamberlikleri de ilahi , göksel değil, Mısır, Pers, Roma Tanrı Kralları olarak ibadet edilen Kralların emriyle yazılan dinlerin peygamberleri ve krallarıdır.

Krallık, aile içi ENSEST-ENDOGAMY toplum geleneğidir.



Tevrat'a ve gerçek tarihe göre tarihler bilgiler böyledir.

Musa'ya verilen ve Tevrat olarak bilinen  5 kitabın sonuncusu olan YASANIN TEKRARI kitabının Bap/Bölüm 7:2.ayette "YAHUDİ OLMAYANI YOK EDİN" ve bir cok yerde defalarca "Anlaşma yapmayın, UOK EDİN,ESİR EDİN,CARİYE YAPIN, KÖLE EDİN ALIN, SATIN, TECAVÜZ EDİN, BANA  KARI GETIRİN, KENDİNİZİ BANA BAĞIŞLAYIN" diyen bir tanrının İNSANLIĞA KÖTÜLÜKLERDEN KORUNMAK IÇIN YOL GÖSTERİCİ REHBER OLAN PEYGAMBERLER GÖNDERDİĞİNE İNANMAK AKIL HASTALIĞIDIR

Takdir aklı olanındır.
Buyurun Allah'ı  ilk doğan insan  hayvan, tarla, bahçenin ilk ürünü, ilk olan her seyi kendine istiyor;





Alaeddin Yavuz