Blog başlığındaki "+40" UYARISINI GÖRDÜNÜZ MÜ?

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.

Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.

Tedbir olarak yanınızda sağlık ekibi bulundurunuz veya çıkınız! +40 :))

İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.


Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Yazılarımı ırkçı, etnik,dini ayrımcı bulanlar, Atatürk'e yapılan 26 Kürt isyanı, 25 suikastın arkasında ve 30 yıldır, 50.000 insanımızın ölümünde Kürt Yezidiliği ardında saklanmış gayrimüslüm azınlıkların olmadığını ispatlasın.

Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

16 Ocak 2018 Salı

İSLAM TANRISI ARAZİYE Mİ UYDU?

TANRI ARAZİYE Mİ UYDU?

Tevrat Mezmurlar Kitabı ve Kur'an, pagan toplumların kendi yaptıkları tanrı sembolleri olan putlara tapınmalarını ve onlardan yardım beklemelerini şöyle eleştirir:
Gazze'de bulunan İsrail parasında
Yahweh/Allah resmi
Mezmurlar 135;

15 Ulusların putları altın ve gümüşten yapılmış,
İnsan elinin eseridir.
16 Ağızları var, konuşmazlar,
Gözleri var, görmezler,
17 Kulakları var, duymazlar,
Soluk alıp vermezler.
18 Onları yapan, onlara güvenen herkes
Onlar gibi olacak!
19 Ey İsrail halkı, RAB’be övgüler sun!


Kuran Araf Suresi 179;
Yahweh/Allah yanan çalıdan Musa'ya vahiy ediyor.
Yahudi resmi.
"Yemin olsun ki, biz, cehennem için, cinlerden ve insanlardan, birçok kişiye vücut verdik/birçoğunu döllendirip yaydık. Kalpleri var bunların, onlarla anlamazlar; gözleri var bunların, onlarla görmezler; kulakları var bunların, onlarla işitmezler. Davarlar gibidir bunlar. Belki daha da şaşkın. Gafillerin ta kendileridir bunlar."(Y.N.ÖZTÜRK Meali)
Kendilerine faydaları yok.
Oysa Yahve, Musa'ya yanan çalıda görünür, ayakkabılarını çıkarttırarak makamına alır, sayısız felaketlerle Mısır' ı cezalandırır, Yahudileri kölelikten kurtarır, şeytan Sin/Sina/Sion dağında taş tabletlere emirlerini yazar verir, bin yıl koruyuculuk eder.

İncil'de, insan şeklinde gelir, emirlerini 12 rahibe tebliğ eder, adet gören kirli kadından doğduğu için günahkar saydığı insanların günahlarını tümden kaldırmak için kendine eziyet ettirip, öldürülmesine izin verir.
İran kaynaklarında Cebrail Muhammet'e tebliğ
resmi

Kuranda ise seçtiği PEYGAMBER Muhammet'e uzak durur, haberci meleği Cebrail ile haber gönderir, peygamberini kaşla göz arasında kendi katına miraca çıkartır, ama arkadaşlarından hiç ayrılmamıştır. Hatta bu yüzden yalancısın diyen ve dinden çıkan arkadaşları bile olur.

Sonuç olarak bu tanrı duyar, görür, konuşur, ezel ebed yaşar.

Ama, Yahudi ve Hristiyanlara yeryüzü hakimiyetini veren bu tanrı, Müslümanları birbirine kırdırır.
Din bin parçaya bölünür, iki komşu aynı dine farklı inanır olmasına rağmen gerçek emirlerini yenilemez, putlar gibi, kulağı duymaz, gözü görmez, dili söylemez, haberci melekleri de ebedi tatile çıkmış gibidir. Allah diyerek birbirine saldıran, yahudi ve Hristiyanlara hatta pagan kafirlere köle olan kullarının elinden tutmaz. Asırlardır nehir gibi kan akıtan Müslümanlara duyarsız kalmaya devam eden, çağrılara cevap vermeyen bir tanrı var olsa ne olur yok olsa ne olur?
İslam ve tanrısı Allah sapıklarla anılır, Müslümanların imamları Yahudiler, Hristiyanlar olmuştur.
Bunlara çıt çıkarmayan tanrı araziye mi uymuştur? 

Takdir sizindir.
Bir Arap basınında Irak Kan Gölü olarak işlenmiş
AlaeddinYavuz/
Alaeddin Yavuz wordpress
keykubat
/adilyargic
/ adilyargicc