Blog başlığındaki "+40" UYARISINI GÖRDÜNÜZ MÜ?

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.

Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.

Tedbir olarak yanınızda sağlık ekibi bulundurunuz veya çıkınız! +40 :))

İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.


Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Yazılarımı ırkçı, etnik,dini ayrımcı bulanlar, Atatürk'e yapılan 26 Kürt isyanı, 25 suikastın arkasında ve 30 yıldır, 50.000 insanımızın ölümünde Kürt Yezidiliği ardında saklanmış gayrimüslüm azınlıkların olmadığını ispatlasın.

Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

22 Kasım 2015 Pazar

SURİYE DE MUHALİF TERÖR ÖRGÜTLERİ

14 Kasım 2015 günü Viyana'da toplanan Birleşmiş Milletlerin beş daimi üyesi, A.B.D., İngiltere, Fransa, Rusya, Çin, Suriye'de süren kaos döneminin bitirilmesi konusunda anlaştılar.

Bu anlaşma gereğince, kısaca, herkes kendine göre "terörist" olan örgütleri vuracak, ama IŞİD/DAİŞ örgütünü hepsi birlikte vuracaklardır.
Amerika ve 22 NATO ülkesinin, 2011 yılında Rusya Devletler Topluluğunun dünya siyasetine tekrar "İkinci Kutup Ülke" olarak dönmesiyle, ABD ve 22 NATO çetesi ülkenin 1990'larda yaptıkları Ortadoğu ve Afrika'da en az 22 Müslüman, dünyada 57 Müslüman devletin haritasının değiştirilmesi kararının adını bölgemizde kısaca "B.O.P" olarak adlandırmışlardı.
1991'de SSCB'nin çökmesiyle dünyanın muhtarı olduğunu ilan eden Amerika Birleşik Devletleri, 21. yüzyılda Yeni Dünya Düzeni adını verdiği bu projeyle her yerde mevcut rejimleri, siyasi iktidarları ve ülkelerin sınırlarını değiştirmek amacıyla sayısız terör örgütleri kurmuştu. PKK örneği de bizi 30 yıldır 50.000 insanımızın canını alan bu ülkelerin projesidir.
Bu kapsamda, Rusya ve bağlaşıkları olan 10 kadar ülkenin bu projeye karşı dikilmeleri üzerine, şimdiye kadar ABD ve 22 ortağı çeteden destek alan, ama son 12 gündür Suriye'de çaresizce Rus füzelerinin hedefi olan ve efendilerince de korunamayan Amerikancı, satılmış kukla örgütleri görelim.
 ILIMLI MUHALİFLER
1-Suriye Ulusal Konseyi
2-Suriye Devrimciler Cephesi
3-Suriye Yerel Koordinasyon Komiteleri
4-Özgür Suriye Ordusu (10 ayrı yapılanma)
5-Laik ve Demokratik Suriyeliler Ordusu
6-Suriye Devrim Genel Komisyonu
7-Suriye Türkmen Ordusu
8-Demokratik Değişim Ulusal Koord. Komitesi
9-İdlip Şehitleri Tugayı
10-Müslüman Kardeşler (Selefi devşirme)

KÜRT MUHALİFLER
1-Demokratik Birlik Partisi (PYD)
2-Suriye Kürt Ulusal Tugayı
3-Halk Koruma Birlikleri (YPG)
4-Kadın Savunma Birlikleri (YPJ)
5-Kürt Cephesi

SÜRYANİ MUHALİFLER
1-Süryani Birlik Partisi
2-Süryani Askeri Meclisi


İSLAMCI MUHALİFLER
1-El Nusra Cephesi
2-Fetih El İslam
3-Suriye İslam Kurtuluş Cephesi
4-Şükür El İslam
5-Mücahid Ordusu
6-Doğruluk ve Gelişim Partisi
7-Nur el Din El Zenki Hareketi
8-Fastakim Kama Umirt
9-Ecned el Şam
10-Şam Lejyonu
11-İslami Cephe (8 ayrı kolu var)
12-Liva el Ümme
13-Ensar el Din Cephesi
14-Cund el Aksa
15-El Hak Tugayı
16-Ceyş ül Sünnet

ORTAK OPERASYON GÜÇLERİ
1-Fetih Halep
2-Şam Cephesi
3-Ensar el Şeria (Suriye)
4-Güney Cephesi
5-Burkan el Fırat
6-Fetih Ordusu

Toplam Muhalif 43 Örgüt Esad Rejimine karşı ABD-NATO tarafından örgütlendirilmiştir.
Son 11 KAsım 2015 Viyana B.M. toplantısında Rusya müttefikleri ile NATO ülkeleri, Kürt ve Suriye rejimi dışındaki bütün terör örgütlerini bitirme kararı almışlardır.
Bu örgütlerden sadece PKK merkezli Kürt örgütleri Türkiye'nin hedefi olmasına rağmen her iki B.M. koalisyon grubunca da terörist kabul edilmemektedirler. Türkiye'nin bu açıdan işi zordur.
Kopartılan "Türkmenler katlediliyor, Türkmenler düştü" feryatlarının arkasında, ABD-NATO emriyle Türkiye'nin desteklediği muhalif silahlı örgütlerin Ruslarca telef edilmesindendir. Yoksa bölgedeki Türkmenler üç ay öncesinden bölgeyi boşaltmışlar, büyük kısmı Lübnan, ve Suriye Lazkiye şehirlerine göçmüş, diğer bir grup ta Hatay'ya yerleşmişler, kalanları da Avrupa ülkelerine göç etmişlerdir. (Kynk- 22.11.2015 Ulusal kanal 13 haberleri.)

İnternet üzerinden Suriyeli arkadaşlarımdan edindiğim bilgilerde Türkmen soykırımı yapılmadığı özellikle belirtilmiştir. İnternet üzerinde faaliyet gösteren uluslararası basında, Azerbaycan, C.İ.A'nın haber örgütü El Cezire gibi haber kanalları dahil hiç bir yabancı basın-haber kurumu Suriye Türkmen Soykırımı haberi yapmamıştır.
"Türkmen Soykırımı" haberinin dış dünya basınında hiç yer almamasının sebebi de, Ruslarca telef edilenlerin başta ÖSO olmak üzere Esad rejimine muhalif terör örgütlerinin vurulmasıdır. Daha üç gün önce Irak Tuzhurmatu şehrindeki Türkmenlerin katledilmeleri, mallarının Barzani Kürtlerince yapılanmalarına hükumet nedense hiç tepki göstermemiştir. Geçen 13 yıllık iktidarları boyunca ne Irak ne de Suriye Türkmen katliamlarına ses çıkartmadığı gibi, katliamlar yapılırken, Barzani'nin misafiri olduklarında Emine Erdoğan'ın elinde PKK bayrağıyla kocasının yanında neşe içinde poz vermesi AKP'nin ve cumhurbaşkanının "Türkmen ve Türk siyasetlerinin olmadığının" delilidir.
Amerika Birleşik Devletleri ve onun 22 ülkelik NATO çetesine güvenerek, IŞİD, ÖSO gibi yukarıda adları sayılan muhalif terör örgütlerine katılanları yıllardır "dünya düzeni 2011'de değişti, Rusya kutup olarak ortaya çıktı, onlar anlaşır siz telef olursunuz, üstelik bu örgütler İslam'a değil ABD ve NATO çetesine hizmet etmektedir" şeklinde yazılarımızla uyardık. Aynı şekilde hükumeti ve devletin gerekli kurumlarını da bu yönde değişiklik yapmaları için uyardık.
Şimdi, Rusya ile birlikte 10 devlet, Amerika ile birlikte 22 devlet ve Türkiye de dahil bu terör örgütlerine bomba yağdırmaktadırlar.

Uluslararası hukuka uygun olarak Birleşmiş Milletler Viyana Toplantısında alınan kararlar nedeniyle kimse size yardıma gelemeyecektir.
Yıllar öncesinden beri, yanlış, işbirlikçi siyasetleri destekleyen, sizleri oralarda kırdıranları da başlatılan bu çakma "Türkmen Soykırım Kampanyasında" tanıdık.
Meğer bunca yıldır AKP'yi geyik olsun diye eleştirmişler. Çünkü, şu durumda AKP'yi bu yüzden yargı önüne oturtmak yerine, bu çakma Türkmen soykırım kampanyasına destek vermektedirler. AKP, MHP, HEPAR, BBP ve niceleri meğer AKP'nin samimi destekçileriymiş.


Eskiler ne demiş;
İyi düşün,
İyi karar ver,
İyi, doğru iş yap ki sonra pişman olmayasın.
Kılavuzu karga olanın burnu boktan kurtulmaz; Yanlı hesap Bağdat'tan döner ve de;
"Ne Şam'ın şekeri ne de Arabın yüzü" demişler.
Birilerinin siyasi, sizlerin makam, mevki ve eşkıyalık hırslarınız, akla dayanmayan dini taassuplarınızı isitismar edenlerin ağızlarına bakmanız ile gittiğiniz, Suriye çöllerinde ne ararsınız ki?
1998 yılında söylediğim ve hızla halk arasında ve siyasi devlet erkanınca benimsenen öz deyişim "Talihsiz bedeviyi çölde kutup ayısı becerirmiş" misali şimdi katlanacaksınız dostlarım.



Kaynak; https://tr.wikipedia.org/wiki/Suriye_muhalefeti