Blog başlığındaki "+40" UYARISINI GÖRDÜNÜZ MÜ?

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.

Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.

Tedbir olarak yanınızda sağlık ekibi bulundurunuz veya çıkınız! +40 :))

İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.


Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Yazılarımı ırkçı, etnik,dini ayrımcı bulanlar, Atatürk'e yapılan 26 Kürt isyanı, 25 suikastın arkasında ve 30 yıldır, 50.000 insanımızın ölümünde Kürt Yezidiliği ardında saklanmış gayrimüslüm azınlıkların olmadığını ispatlasın.

Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

16 Ocak 2009 Cuma

ERGENEKON YAPILANMASININ GECMISI

ERGENEKON YAPILANMASININ GEÇMİŞİ

Bu yapılanmanın geçmişine baktığımızda, Atatürk’ün ölümünün ardından İsmet Paşa’nın gayretleri ile 1939’dan itibaren İngiltere’nin isteği üzerine başlatılmış, 1945 yılından sonra Amerika’nın yeni dünya hakimi olmasının ardından gene İsmet İnönü’nün liderliğinde Celal BAYAR ve Adnan Menderes Grubuna kurdurulmuştur.
Önceleri “Özel Harp Dairesi” adıyla bilinmekteydi.Sonrası için Mit tarihine bakınız.
1943 Adana -Yenice-Churchill-İnönü Görüşmesi

Rusya’nın önüne “Yeşil Kuşak çekme projesi” kapsamında Amerikan Muhafazakar Hareketi 1950 seçimlerinden beri ülkemizdeki yapılanmasını Din” faktörü” üzerine kurmuştur. Ancak,Cumhuriyeti kuran önderlerin yeni yetişenlere ön ayak olmalarının engellenmesi için ölmelerinin beklenmesi ,Osmanlı’nın yıkılışı” ile ilgili acıların da halka unutturulması için bu grup Osmanlı siyaseti güder korkusu ile iktidara getirilmedi.

Ama,Rusya’ya rağmen Kore’ye asker göndermemiz,devletin tümü üzerinde Amerika’ya söz hakkı vermemiz gibi bütün fedakarlıklarımıza karşı kendimizi ve Osmanlı topraklarında terk edilmiş Türk-İslam halklarını Rusya’ya karşı korumamıza NATO hiç yardım etmediği gibi,kendi ülkemizin de bölünmesine sürekli çanak tutmuştur.

Ülkemiz için silah üretecek teknolojik yapılanmamızı yasaklamış,ordumuzu bile “NATO ordusu haline getirerek,devleti onların izni olmadan savunamayacak,asalak bir kurum haline getirmişlerdir.

27 Mayıs 1960 İhtilali öncesinde de Adnan Menderes’in “Rusya’ya çark etmesi” onları bu demokrat yapılanmaya muhtaç kılmıştır.

Bu yapılanma yüzünden 1964,1974 Kıbrıs müdahalelerinde ve 1990-98 arasında teröre karşı savaşta “Nato silahlarını izinsiz” kullandığımız gerekçeleri ile hem tazminat ödedik hem de ambargolar yedik.Parasını ödediğimiz askeri gemi filolarını bile vermediler.


Kenan Evren."Amerika'nın kahraman çocuğu."

Türk Ordusunu ve ülkenin sanayi,bilim,eğitim yapılanmasının tümünü dumura uğratan anlaşmaları geçmiş hükümetlere imzalatarak mutlak bir şekilde ülkemizi her şeyiyle teslim aldılar.

Sanki atom bombasını bizim üstümüze attılar,sanki Naziler,Japonlar bizmişiz gibi.

1980’lerde Kenan Evren’in de belirttiği gibi Turgut Özal’ın da katkısının olduğu Büyük Ortadoğu Projesi (B.O.P) ,Ronald Reagan ve ardılları olan “Neo-con” tayfası ile birlikte kotarılmış bir projedir.Kitabı 1992’de yazılmıştır.

Turgut Özal Bizden Amerika'ya ilk Proje Sunan adam.
O proje de PKK-Bop projesiydi.



Terör örgütü bu projenin Türk Ordusunu eğitme amaçlı kurulmuş bir ayağıdır.Aşısı da tutuklanan generaller ve emrinde görev yapmış asker-sivil vatanseverler”den oluşan “Kontr-Gerilla” yapılanmasıdır.Çoğu olayın anlattığım şeklinden habersizdirler.Bu yüzden,devletin bölünme aşamasına gelmesine engel olunamamıştır.

Jandarma,Polis,halk,tezgahın saftiriği edilmiş,ince siyaset,yukarılardan ve istihbarat kanadından yürütülmüştür.

Yeni Muhafazakarların,03 Kasım 2002 seçimleri ile iktidara getirdikleri AKP ise onlara öyle teminat vermişti ki artık bu ülkede “Osmanlı Siyasetinin” adını anmak dahi mümkün olmayacaktı.

Osmanlı toprakları üzerinde kurulmuş yapılanmaları idare etmesi için oluşturulmuş BOP projesinin son aşaması olan devlet rejiminin “Sünni dinci AKP’li yapılanmaya teslimi” işleri karıştırmıştır.

Bu bağlamda yeni yapılanma gereği bize ve bölge ülkelerine bölünmeyi dayatmaktadır.
İşte Amerika’nın kurup yapılandırdığı Ordu-ergenekon yapılanması diye adlandırılan grup buna karşı çıkmaktadır.

Ordu bu yapısı ile Amerika’nın “iyi-kötü” ikili anlayışına göre “kötü” ilan edilmiştir.Ona güzelce “Er-ge-neo-con- ergenekon” yani,”Neo Con'cuların Hızır Baskınları” (*)operasyonu yapılması kararı çıkmıştır.

Adil Yargic
(*)
http://keykubat.blogcu.com/ergenekon-un-sirri-cozuldu_19913531.html

Ektir;
İşte sonuçları ;

İŞTE AKP DEVLETİ YIKIYOR!

AKP kongresinde Barzani'ye AKP'lilerin attığı sloganlar!
01 Ekim 2012'de AKP "Türkiye'ye bir Kürt kedisi bile vermem!" diyen, terörö örgütü ve deden Vatikan-Rusya Avrupa kölesi olan Yahudi Kürdü Molla Mele Ahmet Barzani'nin torunu olan Mesut Barzani'ye "Türkiye seninle gurur duyuyor!" sloganlarının atıldığı sadece RE.T.E'nin konuşup tek aday olduğu bir kongre yaptı ve yeni dünya düzenine göre ülkeyi yeniden şekillendirecek yani bölecek "Bütünşehir" kavramını ortaya attı. Hedeflenen Başkanlık sisteminin ön aşamalarından birisi olan bu proje ile AKP amirleri ABD-AB emirleriyle aynen şöyle bölmüştür;

Haberin linki tıkla;
İşte, Osman Pamukoğlu paşadan Barzani tanımı;